Epilat ca la carte chiar la tine acasă.

Cine ar fi zis că putem asocia sesiunea de epilat cu relaxarea? Ei bine, acest lucru nu este imposibil dacă folosești produse de calitate care să îți ofere rezultatele mult dorite. Ceara fierbinte este folosită în toate saloanele de înfrumusețare, fiind în topul celor mai bune metode de epilat. Lasă pielea catifelată și frumoasă, iar tu nu mai ești nevoită să te epilezi atât de des. Este o metodă foarte eficientă, care elimină rapid părul nedorit, iar tu te poți bucura de un rezultat care atrage  privirile.

Bucură-te de un epilat ca la carte chiar la tine acasă!

epilat ceară

Nu mai ești nevoită să mergi la salon dacă îți achiziționezi un kit epilat pe carre să-l folosești ori de câte ori ai nevoie. Creează-ți propriul colțișor de cosmetică la tine în dormitor și bucură-te de un epilat care îți oferă rezultate profesionale, așa cum le obții la saloanele de înfrumsețare.

Este foarte simplu de utilizat de absolut oricine și este la îndemâna oricui, prețul fiind extrem de accesibil în raport cu calitatea sa. În acest set de epilat ai următoarele elemente: aparat epilat, tuburi de ceară și benzi speciale. Nu uita să cumperi și un ulei special în ce aromă preferi pe care să-l utilizezi la finalul epilatului. Vei obține astfel cea mai fină piele de care te vei bucura pentru mult timp.

kit epilat

Ceara de epilat fierbinte este recomandată și pentru alte zone de unde vrei să elimini părul nedorit. Așa că nu investi în alte produse, ci bazează-te pe aparatul de epilat pe care-l ai acasă. Ceara smulge părul din rădăcină, iar după utilizarea ei constantă vei observa diferența. Firele de păr nu îți vor mai crește atât de repede, se vor rări, iar tu vei fi nevoită să te epilezi chiar și la o lună distanță. Este visul oricărei femei care nu dispune de timpul necesar.

Uită de lama de ras care nu face decât să îți îndească firul de păr și să îți lase o senzație neplăcută la atingere pielii chiar după a doua zi. Deși toate femeile sunt conștiente de consecințele dezastroase pe care le aduce folosirea lamei de ras, încă sunt adeptele acestei metode nedureroase. Gândindu-se la senzația neplăcută pe care o ai atunci când te epilezi, ele aleg cea mai nerecomandată metodă de îngrijire a pielii. Avantajul folosirii de ceară fierbinte este că în timp, după câteva sesiuni, pielea ta se va obișnui, iar tu nu vei mai simți durere. De asemenea, smulgerea părului cu ajutorul unei benzi nu durează decât o secundă. Nici nu ai timp să te gândești dacă te doare sau nu!

Tot ce trebuie să faci este să te gândești la picioarele superbe pe care le vei avea în urma epilatului.

epilare

Alege să folosești ceară epilat dacă vrei să ai parte de picioare catifelate, perfecte pentru purtarea unei rochii scurte. Scoateți în evidență frumusețea pielii, folosind produsele de epilat recomandate de specialiștii în frumusețe. Bucură-te de rezultate de lungă durată și de o piele mai frumoasă cu ajutorul unui kit de epilat cu ceară pe care-l poți avea la tine acasă.

Leave a Reply