Epilarea braziliana

Epilarea braziliana

Aceasta procedura de infrumusetare a corpului a devenit atat de populara datorita celebritatilor. Acum, orice femeie de la oras o considera o necesitate. Daca vrei sa te mentii tot timpul fina, chiar si in cele mai sensibile zone si mai intime, atunci epilatul brazilian cu ceara este pentru tine.

Doare? Da, dar tipul de durere depinde de toleranta fiecarei femei. De vreme ce indeparteaza parul din zonele sensibile ale corpului, asteapta-te ca aceasta procedura sa fie prea putin prietenoasa. Poti sa iei un calmant de durere, precum ibuprofen, inainte sa fii epilata in stil brazilian.

Poate aceasta procedura sa fie folosita si in afara de zona inghinala? Aceasta procedura este numita epilat brazilian pentru linia bikini cu un motiv, nu? Pentru celelalte zone, sunt si alte metode de epilare cu ceara. De vreme ce e depilare pentru linia bikini, inseamna ca se indeparteaza tot parul din afara liniei bikinilor.

Cat de lung trebuie sa fie parul? In mod tipic, in jur de un centimetru. Si desigur, daca e prea lung, specialistul de la salon il va mai taia, inainte de procedura.

Unde poti sa iti faci un astfel de depilat? La orice salon sau spa, ca si oricare alta epilare corporala. Dar in majoritatea timpului, nu conteaza unde, ci cine ofera aceste servicii. Intreaba-ti colegele sau prietenele care au incercat, despre recomandari.

La ce sa te astepti dupa? Ei bine, merita sangerarea usoara. Expertii spun ca sangerarea este un semn sigur ca parul nu va creste la loc prea curand. Asa ca ar trebui sa treci la bucurie de la durere. Daca e pentru prima oara pentru tine, s-ar putea sa te iriti usor si sa te inrosesti. Dar nu iti face griji, aceste efecte adverse se intampla mai rar. Niciodata nu a existat un caz foarte serios reportat, de cand a inceput sa se foloseasca procedura. Adesea, cu cat se foloseste mai mult ceara, cu atat scade nivelul de durere. Se va simti natural dupa un timp. Asa ca da-i batai!

Leave a Reply