Destinații turistice romantice, perfecte de Ziua Îndrăgostiților

Destinații turistice romantice, perfecte de Ziua Îndrăgostiților

Capul dvs. este plin de cântece romantice și căutați o evadare romantică? Descoperiți cele mai bune destinații romantice din Europa, cele mai bune excursii romantice din Marea Britanie, cele mai romantice orașe din Franța, dar și cele mai romantice peisaje, cele mai romantice orașe medievale sau castele. Iată selecția noastră cu cele mai romantice destinații din Europa.

Doriți să sărbătoriți Ziua Îndrăgostiților, luna de miere, o aniversare a nunții, cu iubitul? Rezervă-ți hotelul, apartamentul, pensiunea, pensiunea la cel mai bun preț garantat, precum și cele mai bune activități ale tale într-una din cele mai bune destinații romantice din Europa.

Veneția
Italia
De la Carnavalul de la Veneția până la Palio de Marciliana din Chioggia, de la Riviera în Bloom, care are loc în fiecare an de-a lungul malurilor râului Brenta, la Festivalul Madonna dell’Angelo sărbătorit la Caorle, de la Festivalul Internațional de Sculptură în Nisip din Jesolo Palio de Cavallino, provincia Veneția vă va surprinde și vă va distra!

venetia

Paris
Franţa
Plimbări romantice, restaurante minunate, seri pentru doi, momente de neuitat de prețuit pentru totdeauna …Cu decorurile sale cinematografice și farmecul veșnic, Parisul atrage îndrăgostiți din întreaga lume pe tot parcursul anului. Plimbări, croaziere, cumpărături, seri pentru doi, nopți obraznice, propuneri de căsătorie neobișnuite.

paris

Santorini
Grecia
Santorini este considerat cel mai căutat loc pentru o evadare romantică în Grecia, deoarece nu există multe locuri în lume în care să vă puteți bucura de ape extrem de limpezi, în timp ce vă aflați pe marginea unui vulcan masiv activ în mijlocul mării!

Insula are o reputație crescândă ca o “destinație de nuntă” pentru cupluri nu numai din Grecia, ci din întreaga lume. O excursie la Santorini cu cealaltă jumătate este un vis pentru oricine care a văzut cel puțin o fotografie a renumitei Caldere a insulei și schimbul de sărutări sub apusul celebru al insulei Santorini este experiența romantică de ultimă oră!

santorini

Cinque Terre
Italia
Cinque Terre reprezintă una dintre cele mai bine conservate zone naturale și semi-naturale din Marea Mediterană. Motivele istorice și geomorfologice au interzis dezvoltarea excesivă a locuințelor și crearea unor căi rutiere majore (care, în schimb, se află în interiorul Val di Vara). Activitatea umană și în special viticultura au contribuit la crearea unui peisaj unic în care dezvoltarea zidurilor tipice de piatră este atât de extinsă încât să fie egală cu cea a faimosului Marele Zid al Chinei.

cinque-terre-italia

Sintra
Portugalia
Sintra este o bijuterie între munți și mare, așteptând să fie descoperită de toți cei care îndrăznesc să se piardă în patrimoniul său maiestuos istoric, în natura luxuriantă, în oferta culturală cosmopolită și în gastronomia opulență.
Sintra emană o aură romantică care a lăsat o impresie profundă asupra sufletului și a lucrării scriitorilor care, în secolele al XVIII-lea și al XIX-lea, au pionierat spiritul romantic și au celebrat subiectivitatea și emoția dramei umane. Sintra este cu adevărat capitala romantismului. Este un loc de a experimenta!

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Londra
Regatul Unit
Londra este pentru iubitori, orașul are mixul ideal de cool, dulce și spectaculos. Impresionați-vă partenerul cu vederi panoramice la Londra în timpul cinei de Ziua Îndrăgostiților. Alternativ, puteți prinde un spectacol din West End, puteți face o plimbare romantică, puteți admira un pub confortabil sau puteți savura o istorie și o cultură. Oricare ar fi preferința dvs., Londra are o mulțime de idei de oferit, iar Londra vă va oferi întotdeauna ceva romantic.

londra