Destinatii speciale numai pentru femei

Destinatii speciale numai pentru femei

enVrei sa ai parte de o experienta mama-fiica de neuitat? Ti-ai regasit o veche prietena si iti doresti sa va petreceti vacanta impreuna pentru a recupera timpul pierdut? Atunci tot ce ai de facut este sa alegi una dintre ofertele de vacanta in compania celei la care tii, bucurandu-te de un concediu cu peisaje si activitati prezentate dintr-o perspectiva feminina.

  Abercrombie&Kent este o companie care ofera vacante de lux cu 60 de reprezentante in intreaga lume. Pachetele oferite se bazeaza pe experiente interactive ale turistilor cu locuitorii zonelor vizitate si impartasirea culturii si traditiilor acestora. Compania propune vacante special concepute atat pentru femei care calatoresc singure, cat si pentru cele insotite de alte femei (prietene, rude, etc).

  Pe urmele chinezoaicelor, din antichitate pana astazi

  O excursie in China implica experiente unice precum: un tur cu o cercetatoare de arta arhaica chinezeasca; vizita la Han Yangling, un sit al femeilor soldati care serveau Imperiul; intalnire cu o familie de tarani in timpul unei croaziere pe raul Yanhzi, povestind despre viata femeilor in comunitatile fermiere; tur arhitectural al Shanghai-ului in compania unei femei care este istoric si arhitect; pranz cu un grup de femei de afaceri din Shanghai, etc. Pretul unei astfel de vacante este de 6660 USD si are o durata de 13 zile.

  Rafinamentul femeii moderne: Franta

  Ce spui despre o vacanta care iti starneste simturile, combinand ciocolata, vinul, parfumul si bucataria franceza? Daca nu ai ajuns inca pe Coasta de Azur si iti doresti o experienta feminina, ai ocazia sa beneficiezi de o mancare savuroasa, sa iei parte la workshop-uri dspre vin, sa gusti putina ciocolata frantuzeasca si nu in ultimul rand, sa te invalui intr-un parfum potrivit cu personalitatea ta.

  Pachetul iti rezerva activitati special concepute pentru tine. Mergi la o intalnire cu un grup de femei care lucreaza in industria productiei de vin din regiunea Medoc. Ai ocazia sa participi la o lectie de gatit si sa iei cina in Bordeaux. Vizitezi Parfumeria Berdouse din Toulouse, care a lansat parfumul Violettes de Toulouse.

 Pretul unei sticlute variaza intre 5 si 13.50 euro. Savurezi ciocolata traditionala si prajiturile locale in St. Remy-de-Provence. Vacanta dureaza 12 zile si costa 12.180 USD.

 Modernism si istorie europeana feminina

 Gutsy Women Travel este alta companie care ofera experiente inedite pentru femei. Daca te tenteaza Europa, atunci alege doua metropole europene care au sa-ti ofere hrana pentru trup si pentru spirit: Praga si Budapesta. Pachetul include zborul de avion, transferurile, cazarea la hoteluri de 4 stele cu mese variabile (mic dejun, pranz, cina) si insotitor de grup. O astfel de vacanta da posibilitatea turistelor sa participe la un curs de gatit la un restaurant cu specific. 

Pages: 1 2

Leave a Reply