Design pentru par

Design pentru par

Codite de plaja- o coafura rezistenta pentru drumurile dese intre cearceaful de pe plaja si apa.
Daca impletiturile nu sunt punctul tau forte, roaga o prietena sa te ajute. Imparte parul in trei suvite egale, apoi impleteste-le in trei codite spic pana in varful capului, si prinde-le cu elastice subtiri. Aduna parul care a ramas pe spate intr-o coada de cal, incluzand si cele trei codite. Alege o suvita din lateral si, dupa ce ai pieptanat-o bine, rasuceste-o in jurul cozii pentru a ascunde elasticul, apoi prinde-o la spate cu un ac de coc. Tapeaza coada si e gata. Coafura rezista doua zile, asa ca e ideala pentru un weekend la mare.

Romantica la cina– noduri sofisticate care te tranforma in aparitia serii la cina la care ai fost invitata.
Inainte sa te apuci de innodat, trebuie sa ai multe agrafe si ace de coc, imparte parul in suvite egale. Fiecare suvita trebuie innodata de mai multe ori, pentru a ramane libere numai varfurile. Apoi trebuie sa prinzi suvita cu o agrafa pe care sa incerci sa o ascunzi sub noduri. Dupa ce ai prins tot parul in noduri, pulverizeaza fixativ.

Nebunie disco– doua cozi excentrice pentru o fata rasfatata si o noapte nebuna la discoteca.
Imparti parul in doua printr-o carare pe care o incepi in spatele urechii. Prinzi parul in doua cozi: una intr-o parte aproape de varful capului, cealalta mai jos, in spatele urechii. Acoperi elasticele cu suvite de par bine pieptanate. Coada de sus o tapezi si pulverizezi mult fixativ ca sa reziste mai mult, iar pe cea din spate o lasi netapata si o piepteni aducand parul pe umar.

Eleganta pentru cocktail: un coc generos din bucle pentru un cocktail sofisticat la care toti ochii vor fi pe tine.
Daca ai parul cret, trebuie doar sa-l aduni in varful capului, sa-l prinzi cu un elastic si sa asezi suvitele peste el. Daca parul tau este drept, onduleaza-l cu ondulatorul sau cu bigudiuri, apoi trebuie sa desfaci cu ceara fiecare suvita inainte de a-l prinde. Fixeaza coafura cu fixativ.  Pentru un plus de stralucire, aplica ace su strasuri. Dar ai grija sa se potriveasca cu bijuteriile.

Leave a Reply