Descopera sexualitatea partenerului tau!

Descopera sexualitatea partenerului tau!

Exprimarea sexuala joaca un rol imens intr-o relatie. Este modul in care oamenii isi arata sentimentele intim si pasional. Adesea insa, sexualitatea poate fi prost inteleasa, ceea ce provoaca conflicte sexuale si schimbari la un moment dat. Nu trebuie generalizat, dar barbatii si femeile se descurca cu sexualitatea diferit.

Ca viata voastra sexuala sa se imbunatateasca, trebuie sa ii intelegi celuilalt sexualitatea. De unde incepi? De unde vrei. Cel mai bun pas este comunicarea deschisa. Dar nu neaparat, multe cupluri comunica excelent, doar cand fac dragoste nu se intampla asta. In general, o persoana crede despre comunicare ca este o aptitudine care merge in orice domeniu, insa in pat devine confuza. Trebuie sa va imbunatatiti comunicarea sexuala.

Singur, suna simplu, tot ce trebuie sa faceti este sa vorbiti despre viata sexuala, nu? Da, dar nu este solutia totala. Trebuie sa munciti si fiecare, sa studiati sexualitatea, invatand ce ii produce sau nu ii produce partenerului placere, ce raspunsuri sexuale are. Pentru multi barbati, sexul este o cale minunata de a se simti mai bine si de a se relaxa – sex impotriva stresului. Pentru femei insa, sexul este un subiect fragil si implica emotii – sexul nu merge in conditii de stres. Acum, barbatii iau asta drept o ofensa si cred ca iubita lor nu vrea sa faca dragoste pentru ca ea nu il doreste sau e egoista. Gresit. Femeile trebuie abordate altfel pentru a se simti relaxate si pregatite.

Sunt multe metode de a descoperi si intelege sexualitatea celuilalt. Incepeti prin a face ceva diferit ca de obicei, dar cu acelasi comportament familiar lui. Idei bune sunt: masaje totale pentru a-i relaxa, o scena romantica in dormitor – lumanarele, lumina difuza, muzica, ciocolata, sampanie etc., un picnic acasa, o baie relaxanta, o intalnire amoroasa. Principalul motiv pentru conflicte in amor este rutina sexuala sau zona de confort. Stiind ce ii place celuilalt mai mult presupune efort si timp, cat si explorare. Trebuie sa va implicati amandoi si sa va observati unul pe altul, ce va place, ce nu va place, la ce sunteti sensibili sau ce visati sa faceti. Daca vreti amandoi, veti reusi. Explorati-va reciproc!

Leave a Reply