Declaratii de dragoste speciale pentru Dragobete 2014

Imi doresc ca, pe zi ce trece, pe ora ce trece, sa incepem sa cladim o viata impreuna mai frumoasa decat oricare am fi putut fiecare in parte… Te iubesc si-ti multumesc ca esti langa mine sa ai grija de mine in lumea asta mare…si-ti multumesc ca ma iubesti, ma intelegi si ma suporti!Caldura din sufletul tau drag va topi, simt asta, cat de curand, gheata temerilor ce candva mi-a cuprins inima….

Ador clipele în care îmi eşti alături şi urăsc tot ce ne desparte. O viaţă am şi de aceea vreau să o petrec alături de tine. Nu am cuvinte de ajuns ca să-ţi spun tot ceea ce simt pentru tine, sper doar cu timpul să-ţi pot demonstra toată dragostea pe care ţi-o port. Vreau să te fac să te simţi cel mai iubit,îmi permiţi? Te iubesc mult !

Sunt mii si mii de cuvinte frumoase pe care cu siguranta le meriti, eu din pacate nu le stiu pe toate ca sa ti le spun… din pacate nu pot atinge soarele sa ti-l daruiesc… nu pot atinge stelele pentru a ti le darui… nu-ti pot da nimic mai mult decat sufletul meu, trupul meu… intreaga mea fiinta!

Stau singura in razele soarelui care stralucesc neancetat.As vrea sa te cunosc ,as vrea sa te am aproape , as vrea ca totul sa fie real chiar si vorbele tale as vrea sa le aud , as vrea ca totul sa fie adevarat ,as vrea sa fiu in lumea ta numai eu si tu. Mi-ar fi plÃ¥cut sa te cunosc indeaproape – Iubirea mea pt. tine este de nedescris,dar păcat ca ne desparte un drum foarte lung .

Nimeni nu i-a învăţat pe peşti să înoate, pe câini să latre sau pe fluturi să zboare; asta e natural şi firesc, aşa e viaţa. Exact la fel, nimeni nu m-a învăţat să mă gândesc la tine cu dragoste. Aşa e viaţa!

Iti multumesc ca ma iubesti asa cum sunt! Te rog iarta-ma daca mai gresesc
uneori, dar nu uita NICIODATA, ca te iubesc si te voi iubi cum nu am iubit pe nimeni altcineva! Stii ca nu pot o zi fara tine pentru ca fara tine eu nu voi mai fi, si fara tine inima mea nu va mai bate! Te iubesc infinit de sincer… crede-ma! O clipa sa ma privesti, sa imi zambesti, sa ma atingi, sa ma saruti e tot ce imi doresc…
Te iubesc.

Am doi ochi care vor să te vadă, două mâini care vor să te îmbrăţişeze, două buze care vor să te sărute şi o inimă care vrea să-ţi spună te iubesc.

Te iubesc pentru simplele banalitati pe care le faci, te iubesc pentru ca bei apa, pentru felul in care te incalti, pentru felul in care porti diferite obiecte. Te iubesc pentru linistea daruita clipelor alaturi, te iubesc pentru ca imi zambesti, pentru ca ma alinti, pentru ca ma atingi,imbratisezi…

Leave a Reply