Declaratii de dragoste pentru Ziua Femeii

Declaratii de dragoste pentru Ziua Femeii

Declaratii de dragoste pentru Ziua Femeii

Cand ma uit afara, vad doar vant si ploi. Cand ma uit la cer, e mereu innorat si cenusiu. Dar cand ma uit la tine, stiu ca va veni timp frumos, pentru ca tu esti soarele si primavara mea.

De 8 martie iti uram o primavara frumoasa, cu soare, fericire si toata dragostea noastra prinsa intr-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primaveri!

Daca-mi pierd buzele, te sarut cu ochii, Daca-mi pierd ochii, te sarut cu inima, Daca-mi pierd inima, o gasesc sigur la tine.

Iti doresc ca aceste zile de primavara si rasaritul soarelui sa-ti aduca peste zi implinirea viselor alaturi de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… te iubesc!

Sper ca odata cu venirea primaverii sa iti aduc zambetul pe buze, macar asa de 8 martie!

Fie ca primavara iubirii sa iti inunde sufletul cu bucuria si parfumul tuturor florilor sale. Iti doresc un 8 Martie cat mai frumos!

Cand am fost sa cumpar flori de 8 Martie, de la florarie mi l-au dat si pe dumnealui, care sa livreze acest trandafir special! Pentru o persoana speciala, intr-o zi speciala! Pe dumnealui trimite-mi-l inapoi, cu mesajul tau…

Poate ca pentru lume tu esti numai o persoana, dar pentru mine tu esti intreaga lume!

Fie ca 8 martie sa iti aduca atat de multe flori incat sa te pierzi printre ele si tot atatea declaratii de dragoste! Tu esti singura mea floare de pe pamant!

Pentru ca florile infloresc iIn fiecare primavara, Pentru ca suntem tineri si iubim prietenia, In numele ei si a tot ce-i frumos, Eu iti doresc fericirea!

De 8 Martie va urez atat sa fi-ti atat de frumoasa,deosebita ,fericita si inconjurata de cei dragi incat sa aveti zambetul pe buze pana la urmatoarea zi a femeii.

Sunt cel mai fericit barbat, am trecut impreuna prin bune si rele, nu trebuie sa-ti dau mesaje pompoase de 8 Martie pentru ca toata lumea stie ca tu esti minunea vietii mele.

Pe aripi de primavara / 8 Martie lin coboara / Si in a lui privire / Va aduce mult noroc si fericire!

Un buchet de trandafiri, un manunchi de sentimente frumoase, si o gramada de imbratisari… special pentru tine, de 8 Martie!

Leave a Reply