De ce sunt barbatii indiferenti?

De ce sunt barbatii indiferenti?

guyInteresul unui baiat fata de o anumita fata se vede si se simte imediat ce exista si cel mai mic contact intre cei doi. Fie ca el zambeste mai indelung si iti sustine privirea, fie ca glumeste mai mult cu tine decat cu restul persoanelor, fie prin faptul ca iti face mici cadouri sau complimente, iti urmareste modul in care reactionezi sau te comporti si incearca sa-ti fie alaturi cand esti trista etc.

Cand insa tie ti se pune “pata” pe un baiat si incepi sa ii acorzi mai multa atentie decat de obicei, iar una dintre micile atentii este ca ii scrii uneori sms-uri fie pentru a-l distrage de la agitatia zilnica sau sa incerci sa ii starnesti curiozitatea sau pur si simplu simti nevoia sa il bine dispui, insa acesta ori iti raspunde greu, ori peste doua zile, ridica tot felul de intrebari. Intarzierea raspunsului la sms depinde de cateva stadii, cat de bine va cunoasteti, in ce relatie sunteti.

1. Cand un baiat este indragostit de o fata sau o place si mai ales daca este si la inceputul relatiei fie de iubire, prietenie, amicitie, atunci toata atentia lui este asupra ta, deoarece vrea sa te cucereasca si sa vezi ca este interesat de tine, de aceea iti va raspunde cat se poate de repede la sms-ul tau.

2. Cand sentimentele lui fata de tine sunt din pacate nule si nu este interesat de o relatie sau
doreste doar sa ramaneti la stadiul de amici sau cunostinte, nu se va omori deloc sa iti raspunda la mesaj doar pentru simplul fapt ca nu este interesat si nu doreste sa iti faci sperante false in legatura cu dansul sau sa interpretezi mesajul ca ceva ce nu este.

3. Daca insa te afli intr-o relatie deja de cateva luni sau ani cu aceasta persoana si iti raspunde greu la mesaj sau chiar nici nu-ti raspunde, dar prefera sa te sune in schimb, nu este pentru ca nu te-ar iubi si nici nu trebuie sa te gandesti din prima la ceva rau, intr-o relatie se ajunge in timp la un nivel de siguranta in care el nu mai simte nevoia sa iti raspunda imediat deoarece fie ca este precupat de o problema sau treburi legate de serviciu sau chiar este foarte obosit la ora 23.00 cand tu ii trimiti sms si el deja este in lumea visurilor.

El te stie acolo, te stie a lui, te iubeste si prefera sa iti arate asta cand te vede pentru ca a trecut de stadiul cand singura legatura mai apropiata cu tine era print-un sms, acum el poate vorbi cu tine fata in fata deschis, te poate tine de mana, te poate imbratisa fara frica ca tu il vei respinge, de aceea dupa un timp mesajele sunt insuficiente pentru ei, prea putine mai poti spune prin ele si prea infime pentru a arata ce simte pentru tine.

Leave a Reply