Daniela Crudu si Dj Rynno- “Sticle Goale”

Daniela Crudu si Dj Rynno- “Sticle Goale”

aDaniela Crudu, asistenta de la “Neatza cu Razvan si Dani” apare in ipostaze sexy, cu sanii la vedere, pe coperta unui CD. CD-ulĀ  contine o piesa muzicala cu vocea Danielei. Dj Rynno feat Daniela Crudu – Sticle Goale are toate sansele sa ajunga hit.

Se vede de la o posta ca Daniela Crudu este cea mai buna prietena a Marinei Dina. Dupa ce Blonda lui Morar si-a incercat norocul in muzica, a venit randul colegei sale de la “‘Neata cu Razvan si Dani” sa-i calce pe urme.

Nu este vorba de un proiect ca oricare altul. In cazul de fata, sexy-asistena nici macar nu a stiut ca va ajunge vedeta in lumea muzicala.

Se pare ca Dj Rynno, a folosit o inregistrare cu Daniela din timpul unei emisiuni si a mixat o melodie ce promite sa ajunga hit.

Iata ce a avut de spus Daniela Crudu in aceasta privinta: “Ma jur ca nu stiu nimic. Probabil a folosit o inregistrare mai veche, cand, intr-una dintre editii, m-au pus sa imit sunetele care ma trezesc dimineata, iar eu am spus: “Fiare veeechi, fiare cumpaaar” sau “Sticle goale cumpaaar”. Cred ca asta a facut”.

Leave a Reply