Daca ai guverna lumea femeilor?

Daca ai guverna lumea femeilor?

Daca ai guverna lumea femeilor, ce legi ai da? Iata cateva sugestii.
Ai sugera femeilor sa-si piarda virginitatea la cel tarziu 18 ani.
Ai introduce poligamia cu accent pe matriarhat.
Ai crea institutii speciale unde femeile “cu probleme” sa fie satisfacute, la fel cum ar merge la coafor sau la masaj.
Ai introduce pedeapsa capitala pentru violatori si pedofili – executii in piata publica, lapidari, castrari etc.
Ai obliga femeile sa faca sex cel putin o data pe zi si pe barbati sa fie disponibili pentru aceasta activitate.
Ai organiza concursuri pentru cele mai creativ metode de atingere a orgasmului.

Va exista o baza de date actualizata din ora in ora cu iubitii neseriosi. Sunt destui cu papagal mare si cu capul plin de idei de doi bani care le vrajesc pe tinerele increzatoare. Ca smecheria lor sa nu mai mearga, ca altele sa nu mai sufere arzandu-se mereu cu aceleasi texte, fiecare femeie “patita” va putea publica bibliografia Don Juan-ului inchipuit, cu poze color si referinte de tot felul, pentru ca inimile increzatoare sa se fereasca de el. Nu mai vrem inimi zdrobite. Barbatul vanator de femei va fi dusmanul nostru cel mai aprig.

“Vanatoarea”, care hraneste egoul supradimensionat al multor barbati, va fi redirectionata spre alte specii:iepuri, capre, oi (daca acestea sunt de acord, desigur).

Costurile oricaror metode contraceptive vor fi rambursate. In mod normal, statul ar trebui sa ne plateasca pentru ca luam pilula. Lui ar trebui sa-i  fie mai frica decat noua de sarcinile nedorite. Pentru ca noi am inteles cat de important este controlul nasterilor, costurile pentru pilula si alte mijloace contraceptive vor fi rambursate.

Nu va mai trebui sa iti faci programul in functie de orarul de la slujba. Ci invers. Pe langa repausurile clasice, toti angajatii vor avea dreptul in decursul unui an la : 2 zile de Nu-ma pot-desparti-de-noul-iubit, 2 zile de Am-luptat-toata-noaptea-pe-frontul de-sex, 2 saptamani in cazul unei despartiri dureroase.

Leave a Reply