Cum stii ca cineva te-a blocat pe WhatsApp

Cum stii ca cineva te-a blocat pe WhatsApp

WhatsApp este cea mai comuna si populara platforma de mesagerie mobila. Este foarte usor sa trimiteti mesaje, fotografii si chiar videoclipuri pe WhatsApp, dar daca sunteti blocat? De multe ori, utilizatorii continua sa trimita mesajele fara sa stie ca prietenul i-a blocat pe WhatsApp.

Cu toate acestea, este foarte simplu sa aflati daca cineva va blocheaza pe WhatsApp, dar multi dintre noi nu stiu cum, si din acest motiv chiar si dupa blocarea de catre cineva, oamenii nu se opresc sa trimita mesaje.

Retineti ca daca sunteti blocat de cineva pe WhatsApp, el / ea nu va putea sa va vada mesajele. Deci, este foarte important pentru voi sa aflati daca sunteti blocat pe WhatsApp de cineva, astfel incat sa puteti opri trimiterea de mesaje acelei persoane.

Cum aflati daca cineva v-a blocat pe WhatsApp

In acest articol, impartasesc 4 metode cele mai simple pentru a sti daca cineva v-a blocat pe WhatsApp. Deci, aruncati o privire in urmatoarele moduri si verificati daca sunteti blocat.

Metoda # 1: Observati ultima stare

Daca functia “Ultima vizionare” este activata in profilul dvs., inseamna ca veti putea, de asemenea, sa vedeti statutul ultimului vizionat al celorlalti. Dar daca cineva v-a blocat pe WhatsApp, ultima stare vazuta nu va fi vizibila.

Vreau sa spun ca daca X v-a blocat pe WhatsApp, nu veti putea vedea statusul lui WhatsApp si veti vedea tot timpul spatiu gol.

Totusi, este posibil ca acea persoana sa inceteze sa-si impartaseasca ultima vizionare pentru toata lumea. Deci, in aceasta conditie puteti vedea si spatiu gol.

Dar, nu va faceti griji. Exista si alte metode pentru a afla daca sunteti blocat pe WhatsApp de una dintre persoanele dvs. de contact.

Metoda # 2: Poza de profil

Daca sunteti blocat de cineva, nu veti putea vedea imaginea lui de profil.

Metoda # 3: Verificati daca mesajul este difuzat sau nu

Daca cineva v-a blocat, mesajele dvs. nu vor fi trimise acelei persoane. Aceasta inseamna ca niciodata nu veti vedea semnul de bifare dublu pe mesajele trimise.

Biletul de citire (semnul de bifare dublu) se afiseaza numai cand receptorul primeste mesajul. Daca nu se afiseaza, inseamna pur si simplu fie ca utilizatorul nu foloseste WhatsApp in acel moment, fie ca sunteti blocat. Mesajele nu au fost trimise.

Metoda # 4: Incercati sa efectuati apelul WhatsApp

Daca cineva v-a blocat, nu veti putea sa conectati un apel WhatsApp cu acea persoana. Daca incercati s-o apelati pe WhatsApp, apelul se va termina automat fara a va conecta si veti vedea intotdeauna mesajul “Apel terminat”.