Cum se poartă dungile în acest sezon

Cum se poartă dungile în acest sezon

Spre deosebire, să zicem, de o cămașă fără umeri sau o pereche de blugi evazați, dungile sunt genul de tendință pe care toată lumea deja o are în garderoba lor. 

Uitați-vă la o revistă de modă, un blog de stil sau la o emisiune TV și ce vedeți? Dungi în fiecare culoare și o varietate de lățimi. Orizontale, verticale, chiar diagonale și dungi colorate – sunt o adevărată tendință și cu un motiv bun: dungile sunt distractive și în funcție de cum se poarta, pun în evidență practic orice articol din dulap, de la rochii și până la pantofi și fuste.

Dacă ați evitat dungile orizontale în trecut din cauza fricii de a arăta mai mari, se pare că știința poate cântări în favoarea unui aspect liniar. Un expert de percepție de la Universitatea din York, în Regatul Unit, a constatat că atunci când două femei de aceeași mărime purtau ornamente orizontale și cu dungi verticale, femeia purtând dungile orizontale părea mai subțire. Aceste experimente s-au bazat pe iluzia pătratelor Helmholtz, creată inițial în secolul al XVIII-lea, și sugerează că dungile orizontale ar putea ajuta la subțierea siluetei, creând un efect 3D și introducând adâncimea.

Vă oferim câteva idei despre cum se poartă dungile în acest sezon!

dungi

Adăugați un tricou grafic la ținuta dumneavoastră, alegând accesorii cu dungi multicolore. O eșarfă, geantă de mână, este o modalitate excelentă de a face față tendinței dungate, mai ales dacă nu sunteți chiar pregătit să îmbrățișați o rochie sau pantaloni în dungi. Un alt mod cum se poartă, este o combinație neașteptată de culoare, cum ar fi verde luminos și galben sau portocaliu și roz, pentru o lovitură suplimentară.

dungi -

Cum se poartă o cămașă în dungi. Luați o cămașă clasică bărbătească cu dungi verticale: dungile lungi și subțiri vă pot ajuta să vă alungiți silueta. O bluză în dungi arată foarte bine combinată cu un costum, fustă sau blugi, de la casual până la elegant. Alegeți dungi verticale într-o paletă de culori tradiționale albastru-alb sau roșu-alb sau căutați mai multe opțiuni sezoniere. Roz, galben, verde strălucitor și lavanda arată proaspat și sofisticat.

mod

Un alt mod de a vedea cum se poartă dungile? Pe pantaloni, rochii și fuste. Pantalonii, rochiile sau fustele cu dungi verticale sunt un aspect foarte măgulitor, în special asociat cu o bluză sau un tricou colorat. Dungile de pe partea inferioară ajută la alungirea jumătății inferioare a corpului și vă fac să păreți mai înalte. Nu vă fie frică să experimentați cu opțiuni îndrăznețe!

moda