Cum sa-ti rimelezi perfect genele?

Cum sa-ti rimelezi perfect genele?

Primul pas consta in alegerea produsului adecvat pentru tine. Apoi incepe rimelarea cu genele de pe pleoapa superioara. Aplica mascara cu miscari in zig-zag de la radacina pana la vafuri! Porneste din exteriorul pleoapei spre interior, prima oara pe deasupra genelor si, apoi pe dedesubt.

Pentru o privire irezistibila, accentueaza genele din exteriorul pleoapei. Aplica un al doilea strat de mascara, daca mai este nevoie, doar dupa ce primul s-a uscat. Pentru un efect de marire a ochilor, foloseste mascara si pentru definirea genelor de pe pleoapa inferioara.

La final, foloseste un pieptene special pentru gene pentru a inlatura surplusul inestetic de mascara si pentru a separa genele lipite. Daca folosesti cleste pentru ondularea genelor, un lucru este esential: utilizeaza-l doar inainte de aplicarea rimelului.
Mascara este un produs care nu trebuie impartit cu nimeni. Nici cu sora mai mica, nici cu cea mai buna prietena. Vei evita astfel eventualele infectii oculare.

Pentru a te bucura de eficienta maxima a unei mascara si pentru a te feri de infectii, este indicat sa schimbi produsul la aproximativ trei luni. Pastreaza-ti mascara la temperatura camerei si inchide bine capacul dupa fiecare utilizare.
Iti doresti gene curbate!

O alternativa a clestelui de gene este permanentul pentru gene realizat de saloanele de infrumusetare. Imagineaza-ti (daca nu le-ai vazut deja) niste bigudiuri de marimea pleoapei. In prima etapa, genele tale sunt “puse pe bigudiuri”. Apoi, se aplica o solutie speciala care este lasata sa actioneze aproximativ 20 de minute.

Dupa ce este indepartata solutia de permanent, se aplica o solutie de fixare si gata. Intr-o jumatate de ora, genele tale capata un plus de seductie pentru doua-trei luni.

Leave a Reply