Cum să-ți îngrijești pielea după expunerea la soare

Cum să-ți îngrijești pielea după expunerea la soare

Soarele de vară are avantajele sale, dar nu există nici o îndoială că expunerea la lumina soarelui ar trebui făcută cu moderare și după ce am luat toate măsurile necesare.

Este cea mai frecventă problemă care poate apărea după expunerea prelungită la soare. Dacă nu vă ajutați pielea să își recâștige umezeala normală, există posibilități mari de a vedea linii fine și riduri care apar rapid.

Cine nu iubește puțină distracție la soare? O zi la plajă poate fi foarte relaxantă atât pentru trup, cât și pentru suflet. Doar asigurați-vă că aveți grijă de pielea dvs. odată ce vă întoarceți acasă. Astfel, pielea ramane neteda, sanatoasa si hidratata, chiar si dupa ce ati petrecut o zi lunga la soare.

Duș și hidratare
Ați aplicat fără îndoială stratul de protecție solară și ați înotat în apa sărată, deci este timpul să vă curățați bine corpul pentru a scăpa de acumularea produsului.

Imediat după uscare, aplicați un unt de corp hidratant întregului corp. Sarea și soarele pot usca pielea, deci trebuie să vă hidratați pielea imediat după duș.