Cum sa-ti gasesti echilibrul?

Cum sa-ti gasesti echilibrul?

Atunci cand intalnesti un alt barbat este firesc sa te schimbi- sa-ti mai ajustezi putin imaginea si gusturile pentru a consolida relatia. Dragostea creeaza un context potrivit pentru schmbarea propriei personalitati, de multe ori sub pretextul de a te asigura ca te potrivesti cu noul iubit.
De fiecare data cand te indragostesti ai senzatia ca el este alesul, asa ca, inca de la inceputul relatiei esti dispusa sa lasi foarte mult de la tine. Incearca sa te gandesti la toate acele calitati care l-au facut sa te aleaga si dobandeste mai multa incredere in tine. Fa-i inca de la bun inceput cunostinta cu prietenii tai si vorbeste-i despre ce iti place si ce nu- este un semn bun daca este interesat de aceste detalii si incearca sa tina cont de ele in relatia voastra.

Vrei sa iti imbunatatesti personalitatea. Relatia ar putea avea de suferit cand esti cu cineva doar pentru ca esti pregatita sa ii imprumuti stilul fascinant de viata. Partea proasta este ca, la un moment dat, capacitatea ta de adaptare si de autodepasire il poate face sa se simta amenintat. Daca esti inca singura, incearca sa te orientezi catre barbati care sa-ti ofere mai mult decat un trai lipsit de griji. Daca esti deja intr-o relatie, incearca sa-ti impui propriile gusturi si pareri, in caz contrar el ar putea sa te vada ca pe un trofeu obtinut mult prea usor.

Ai caracter puternic. Daca taria ta de carcater este o adevarata calitate, ai grija totusi sa ii oferi ocazia sa te cunoasca in profunzime, dincolo de imaginea pe care incerci sa o prezinti lumii. Chiar daca vrei ca doar tu sa fii cea care ia deciziile in cuplul vostru- chiar si pe cele mai marunte,cum ar fi la ce emisiuni sa va uitati la televizor sau cand sa iesiti in oras- ar fi momentul sa mai lasi de la tine si sa ii dai mana libera si iubitului tau in anumite situatii.

Leave a Reply