Cum sa recuperezi instant fisierele sterse de pe iPhone

Cum sa recuperezi instant fisierele sterse de pe iPhone

Pierderea datelor poate fi cu adevarat dureroasa, mai ales atunci cand aveti nevoie de datele sterse accidental de pe dispozitiv. Ceea ce poate fi mai dureros este cand veti gasi ca nu exista nicio optiune pentru a va recupera datele pierdute. Desi exista un numar de instrumente de recuperare a datelor disponibile pentru dispozitivele iOS, ar putea fi dificil sa-l gasiti cel mai bun. Dar, nu trebuie sa va faceti griji deloc. Am venit cu un software testat pentru a recupera fisierele sterse de pe dispozitivul iOS.

Instrumentul de recuperare de date iPhone, FonePaw, este un instrument autentic pentru a recupera cele mai importante date de pe dispozitivele iPhone / iPad / iPod Touch. Nu numai de pe aceste dispozitive, este capabil de a recupera datele din iTunes si iCloud backup-uri. Acesta sustine diferite scenarii pentru recuperare.

FonePaw este o companie de solutii mobile din Hong Kong, care a inceput in anul 2014. A castigat o popularitate imensa in primele sale zile si de atunci nu s-a mai uitat inapoi. Ofera o gama larga de produse pentru intretinerea software si recuperarea datelor. Un astfel de produs fabulos este instrumentul de recuperare de date al FonePaw care este disponibil atat pentru iOS cat si pentru sistemul de operare Android. Scopul final al companiei este de a oferi solutii mobile de clasa mondiala utilizatorilor sai de pe tot globul. In prezent, peste 1 milion de utilizatori isi folosesc produsele in diferite tari.

Astazi, voi vorbi despre instrumentul iPhone de recuperare a datelor si de a invata recuperarea datelor pierdute de pe iPhone cu cativa pasi simpli. Unele tipuri de fisiere si suporturi media pot fi recuperate de pe iPhone 4, iPhone 3GS, iPad 1 si iPod Touch 4. Fotografiile, videoclipurile, biblioteca de imagini, chiar si galeriile complete pot fi recuperate utilizand-o. Chiar si mesajele Whatsapp sterse pot fi recuperate utilizand software-ul de recuperare de date iPhone al FonePaw. Puteti recupera tot ceea ce a fost stocat pe iPhone. Instrumentul de recuperare de date iPhone FonePaw scaneaza adanc dispozitivele iOS si scoate fisierele sterse. Acest proces dureaza putin, insa majoritatea fisierelor media importante sunt recuperate.

Trebuie doar sa instalati acest software pe computerul dvs. Windows / Mac. Apoi, conectati dispozitivul la sistemul dvs. si incepeti procesul de recuperare. Acest instrument FonePaw iPhone de recuperare de date chiar va permite sa recuperati fisierele sterse din iTunes si iCloud de rezerva, de asemenea, in afara de stocarea interna. Fisierele pierdute vor fi afisate in fata dvs. Puteti selecta fisierele dorite si le puteti restabili inapoi in sistem.

Exista trei moduri diferite prin care puteti recupera datele pierdute. Dar inainte de a ne deplasa mai departe, este necesar sa instalati acest software pe computerul dvs., astfel incat recuperarea sa aiba loc fara probleme. De asemenea, conectati iPhone-ul cu computerul Windows / Mac pentru a incepe recuperarea.

Recuperarea fisierelor pierdute din stocarea interna iPhone

  • Porniti programul de recuperare a datelor si dati clic pe butonul \”Start Scan\” si software-ul va incepe sa scaneze stocarea interna a iPhone-ului.
  • Dupa ce scanarea este finalizata, puteti vedea mai multe rezultate pe computerul dvs. Aproape toate fisierele pierdute / sterse vor fi vizibile dupa scanare.
  • Puteti imbunatati cu usurinta rezultatele prin activarea optiunii \”afiseaza numai elementele sterse\”. Acest lucru va va ajuta sa previzualizati numai elementele sterse.
  • Recuperarea iPhone-ului iPhone – afisati numai elementele sterse
  • Selectati fotografiile pe care doriti sa le restaurati si faceti clic pe butonul \”Recuperare\”. Restaurarea se va face in cateva secunde sau minute, in functie de dimensiunea fisierului.

Deci, acesta este modul in care puteti recupera cu usurinta mediile pierdute / sterse din spatiul de stocare iPhone, urmand pasii mentionati mai sus. Orice tip de articol media pierdut poate fi restaurat folosind acest uimitor iPhone Recovery Software.

Preturi

Inainte de a cumpara software-ul, puteti utiliza versiunea de incercare gratuita FonePaw iPhone Data Recovery timp de 15 zile si puteti testa caracteristicile acestuia. Acesta ofera planuri accesibile pentru utilizatori individuali, utilizatori multiple si companii.

Licenta pentru un singur utilizator: puteti beneficia de acest plan pentru 95,92 dolari si il puteti utiliza pe intreaga durata de viata pe un singur PC. Acesta include solutia de recuperare completa a datelor pentru dispozitivele iOS, inclusiv iPhone, iPad si iPod Touch.