Cum sa impresionezi la intalniri!

Cum sa impresionezi la intalniri!

Nu ti-ar placea sa duci fata visurilor tale in Alpii Elvetieni? Ei bine, bugetul nu iti permite chiar deloc. Poate ca iti permiti doar o plimbare prin cartierul tau. Deci, cum poti sa impresionezi o fata fara sa te gandesti la cardul tau bancar si la economii? Cum poti sa lasi o impresie buna fetei de care iti place, dar fara sa iti faci griji de buget?

O intalnire la cafenea. De obicei, tinzi sa folosesti acest scenariu in timpul primelor zile de intalniri. Daca iti duci fata in mod frecvent la cafenea, exista posibilitatea ca ea sa creada urmatoarele despre tine: 1 – poate sa aiba impresia ca esti interesata de ea ca prietena, 2 – te porti ieftin, 3 – esti dependent de cafeina.

Cafeaua este buna pentru a sparge gheata, la primele intalniri, pentru ca o cafenea este obisnuita si poti plati doar pentru niste latte sau biscuiti. Cand mergi intr-un bar, o bautura o poate aduce pe alta, o cafea nu.

O plimbare cu bicicleta. Este un pariu interesant daca vrei sa impresionezi. Totusi, este posibil daca in orasul tau sunt biciclete de inchiriat, cum sunt cele pentru studenti. Puteti sa va luati la intrecere, sa vizitati locuri frumoase. O plimbare in natura este mereu binevenita, pentru ca puteti petrece timp de calitate impreuna si poti arata versatilitate. Poti sa iei niste racoritoare cu voi, ceva, sa faceti plimbari cu bicicleta si apoi sa va odihniti si sa vorbiti.

Leave a Reply