Cum sa-i oferi lui cel mai bun sex oral

Cum sa-i oferi lui cel mai bun sex oral

Poate ca  vrei sa ii creezi o impresie buna noului tau iubit sau poate vrei sa incingi atmosfera in viata ta sexuala, oricare ar fi motivul, deprinderea pentru un sex oral uimitor este o metoda de necontestat de a prinde si mentine atentia si afectiunea unui barbat.

La fel ca o felie de tort de ciocolata care satisface o pofta nemaipomenita, felatia ii va satisface barbatului tau pofta pentru ceva bun. Pare a fi un lucru atat de usor si de direct, dar multe femei o fac gresit.

Sfaturile de mai jos ar trebui sa te ajute sa iti imbunatatesti tehnica si sa ii mareasca atractia si aprecierea fata de tine.

Nu te baza doar pe gura, foloseste-te si de maini, si de limba. O limba umeda, moale si calda se simte uimitor pe un tip. Foloseste-ti mainile pentru a prinde si a masa, pentru a adauga ceva senzatii si pentru a se simti mai placut si mai puternic. In plus, asa vei putea sa iti intreci propriile limite incat sa ramai si intr-o pozitie confortabila.

Gandeste-te la pozitii variate care sa ii ofere mai multa placere. La fel ca in sexul propriu-zis, aceeasi si aceeasi pozitie plictiseste si taie din elan. Inspira-te si tu din ce citesti sau…vezi si variaza, varietatea este necesara.

O pozitie preferata de barbati este cea clasica, cand el sta in picioare si tu in genunchi in fata lui. Acest lucru se datoreaza faptului ca te poate privi si poate sa iti intalneasca privirea perversa. Este foarte excitant pentru amandoi.

Deci tine minte cateva puncte de baza despre felatie. Efortul de a fi extraordinara va fi recompensat cu un tip ce iti va indeplini orice dorinta apoi. In plus, cu siguranta nu va vrea sa calc stramb si sa te insele, de vreme ce gaseste tot ce isi doreste langa el.

Leave a Reply