Cum să găsești amanta bucuresti fara sa fii prins

Cum să găsești amanta bucuresti fara sa fii prins

În primul rând, vreau să încep prin a menționa faptul că acest articol nu este despre cum să vă înșelați partenerul actual. Acest articol se referă mai mult la femeile cu care îl puteți înșela, la o amanta bucuresti care va continua să aibă o aventură cu dvs., chiar dacă sunteți căsătoriți cu copii.

Majoritatea bărbaților doresc doar să facă sex cu multe femei și simt că această nevoie este adâncă în interiorul lor. Este ceva care este încorporat genetic în ADN-ul nostru și poate fi controlat numai prin voință și hotărâre.

De ce o amanta bucuresti?

Mulți ar putea crede că orice femeie poate fi transformată într-o amantă. Acest lucru este corect într-o anumită măsură. O adevărată amantă este cea care știe că aveți o relație principală și cunoaște locul ei ca amantă în viața ta. Dacă vă întâlniți cu două femei, dar ele nu știu una despre cealaltă, asta înseamnă doar că joci două femei în același timp.

Frumusețea amantei este că ea acceptă situația ei și nu cere prea mult de la voi. Acest lucru vă oferă ocazia de a vă păstra partenerul actual (cel pe care îl presupuneți că îl iubiți și poate că aveți copii), având în același timp întâlniri sexuale ocazionale cu o altă femeie (și poate mai mică).

Într-o situație în care aveți o soție și copii (sau o prietena foarte solicitantă), este foarte greu să te culci cu femei aleatorii în mod constant, deoarece este un proces foarte consumator de timp. De aceea, cel mai bun pariu este să aveți o amantă bucuresti. Trebuie doar să depuneți efortul o singură dată, apoi puteți să vă întoarceți la ea ori de câte ori doriți.

Tipul de femei care sunt bune amante sunt femeile mai tinere (22-26) care se concentrează pe carieră și care doresc să fie independente. Practic, acestea sunt femei care vor să facă totul singure și nu au nevoie de un bărbat care să aibă grijă de ele. Acesta este ceea ce trebuie să căutați și aici trebuie să începeți. De obicei, o stă în baruri și cluburi.

Aceste femei sunt, de asemenea, predispuse să cadă pentru bărbații mai în vârstă, deoarece ei cred că toată vârsta lor este imatură. Într-un fel, o amanta bucureti ia rolul bărbatului, deci este absolut esențial să o tratați ca pe o egalitate exactă.

Le place să vorbească despre munca lor și sunt în general mai bine informați decât majoritatea femeilor pe care le întâlniți. Întrebat despre relații, ei vor evita adesea problema, spunând că se distrează doar că nu caută ceva serios etc. Este important să rețineți că acest lucru nu este neapărat ceea ce vor ei, dar aceștia utilizează aceste linii pentru a se diferenția de mentalitatea “căsători”, pe care o consideră o slăbiciune.