Cum să folosești instagram pentru a-ți promova afacerea

Cum să folosești instagram pentru a-ți promova afacerea

Cu o comunitate de aproximativ 700 de milioane de utilizatori activi lunar, Instagram este una dintre cele mai rapide crescânde platforme de social media pentru partajarea de fotografii și video. În perioada 2012-2015, utilizarea Instagram s-a dublat pentru a include 28% dintre adulții online (Pew Research Center, 2017). Utilizatorii au în comun aproape 95 de milioane de postări în fiecare zi, ceea ce face ca Instagram să fie o platformă excelentă pentru cei care doresc conținut vizual.

Dacă vă gândiți să utilizați Instagram pentru munca dvs. cu HIV, am tras împreună câteva sfaturi utile:

1. Cunoașteți baza de utilizatori a Instagram.

Majoritatea utilizatorilor Instagram sunt adulți cu vârste cuprinse între 18-29 ani și 30-49 ani (59% și respectiv 31%). Comunitatea comunității Instagram este globală și diversă;

Dar indivizii nu sunt singurii care folosesc platforma. Mai multe branduri și organizații găsesc că Instagram este un instrument de marketing, deoarece acestea caută să-și extindă acoperirea socială.

Dacă acesta este obiectivul dvs., anchetați publicul pentru a determina ce platforme sociale media utilizează și cum vă puteți conecta cu el mai eficient. Aceste informații vor fi utile atunci când vă dezvoltați și executați strategia de comunicare.

2. Rețineți că Instagram a fost creat pentru utilizarea în scopuri mobile

Când a lansat pentru prima dată Instagram în 2010, a fost exclusiv pentru dispozitive mobile fabricate de Apple. Instagram funcționează în prezent atât pe platformele Apple, cât și pe platformele Android și încă răspunde în primul rând utilizatorilor de dispozitive mobile. Accesul la desktop-uri este disponibil, dar funcțiile sunt extrem de limitate. Utilizatorii de desktop pot vedea postările, dar nu pot încărca postări sau nu pot vedea informații detaliate ale participanților decât dacă utilizează o aplicație desktop terță parte.

3. Puneți hash tag la imagini

Instagram este vorba despre vizualizare! În timp ce fotografiile sunt în continuare cele mai frecvent distribuite media pe Instagram, astăzi utilizatorii pot posta, de asemenea, videoclipuri și animate GIF-uri.

Orice ați decide să distribuiți, este important să utilizați hashtag-uri. Hashtags permite postarea categoriilor și crearea unei structuri pentru a le căuta. Acestea permit altor utilizatori să vă găsească, sporind accesul.

4. Utilizați instrumentele utile de la Instagram.

Instagram include instrumente pentru recoltarea și editarea rapidă a imaginilor și a videoclipurilor, astfel că majoritatea instrumentelor de care aveți nevoie sunt deja construite. Există, de asemenea, o serie de aplicații terță parte pentru alte instrumente de editare, inclusiv câteva dezvoltate de Instagram:

Repost – face ușor de repost de la alți utilizatori ai Instagram, acordând în același timp credit utilizatorului original.
Pic Stitch – Vă permite să creați colaje de fotografii cu șabloane pre-făcute. Tot ce trebuie să faceți este să adăugați fotografiile.
Rapid – vă permite să adăugați text la fotografia dvs.