Cum sa faci totul mai bine

Cum sa faci totul mai bine

Iti place cum arata masa la un reustarant luxos? Poti sa o aranjezi la fel de spectaculos chiar la tine acasa, cu ocazia unei cine speciale!
Iata cum sa asezi o masa festiva
1. alege o fata de masa simpla, fara broderii si imprimeuri inutile; nu mai sunt la moda.
2. in fata fiecarui musafir trebuie sa existe o farfurie mare plata si una adanca. Peste ultima farfurie impatureste un servet.
3. in stanga farfuriilor asaza o furculita mica pentru aperitive si salate si una mare pentru fripturi si mancaruri elaborate. Aliniaza dintii furculitelor.
4. in dreapta farfuriilor se asaza cutitul, lingura si lingurita, tot cu partea superioara aliniata. Langa acestea se pun intotdeauna paharele cupa si cele pentru sucuri. Trebuie sa ai la indemana si o masuta speciala pe care sa asezi paharele de martini sau cele pentru cocktail-uri. Acestea nu se pun pe masa unde vei servi cina.
5. pe mijlocul mesei trebuie sa stea, in trei locuri diferite, cosulete cu paine si farfurioare cu lamaie si cubulete cu unt. Nu uita de oliviere.
6. asaza in centrul mesei un aranjament floral interesant, cu panglici colorate si cateva fructe uscate, de preferat poleite.

Bona pentru favoritul tau
Calatoresti des sau te pregatesti de o vacanta mai lunga? Cine va avea grija de pet-ul tau? Afla cum sa te asiguri ca vecinul sau amicul pe care l-ai rugat sa iti plimbe cainele va sti cum sa reactioneze in orice situatie.
Lasa-i vecinului respectiv o lista cu numere de telefon ale persoanelor care pot fi apelate in caz de urgenta, dar si itinerariul tau. Asigura-te ca apropiatii tau sunt pe speed dial la telefonul din apartamentul tau.
Verifica inca o data daca amicul tau a inteles de cate ori pe zi si unde anume trebuie sa plimbe catelul si cat de des trebuie hranit.
Portioneaza-i mancarea in pungi separate si lasa-le pe un raft separat din frigider.

Leave a Reply