Cum sa atragi barbatii si sa fii independenta

Cum sa atragi barbatii si sa fii independenta

Cristina, o femeie de succes, desteapta si atractiva, a avut totul in afara de ce isi dorea mai mult: un partener si copii. Si in ciuda eforturilor  de a ascunde disperarea, statutul de single o urmarea. Asa ca a apelat la un ultim efort de a isi mentine fertilitatea, si-a inghetat ovulele. A fost un proces dureros, dar s-a simtit mult mai puternica. Dupa cateva luni de socializare pe internet, a dat peste un tip: au vorbit, au ras si 10 luni mai tarziu, s-au logodit!

Morala este ca nu e nevoie de masuri disperate pentru a-ti gasi dragostea, ci de un look nou. Succesul intalnirilor este sa fii multumita de viata ta, chiar daca nu e cea visata. Si fa sa se vada asta!

Zambeste! O atitudine vesela este atat de ispititoare, dar ai fi socata sa afli cat de multe femei uita sa zambeasca atunci cand intalnesc pe cineva nou. Poate este greu sa fii vesela daca ai esuat in trecut sau daca conversatia se pierde. Dar sa fortezi macar un zambet tot poate sa merite efortul si sa iti imbunatatesti starea de spirit. Zambetul face minuni si asta se vede si cand persoana din fata ta zambeste la randul ei. Cand zambesti, neuronii lobului frontal al creierului aduce senzatii de fericire si te face sa pari mai frumoasa.

Arata increzatoare. O atitudine sigura te aduce in prim-plan, pe tine si calitatile tale. Barbatii sunt atrasi de femeile increzatoare. Si increderea nu inseamna mandrie, ea vine si cand te gandesti la imaginea de ansamblu. Respectul de sine nu trebuie sa scada pentru ca nu a sunat, nu te-a felicitat pentru un premiu etc., ci trebuie sa creasca. Si daca esti tentata sa faci comentarii depreciative despre tine ca sa pari la pamant si vulnerabila, NU. Oamenii cu comentarii negative despre ei ajung sa creada in ele.

Controleaza-ti destinul. Cand esti pe locul din fata si iei decizii, inseamna ca esti capabila sa gasesti bucuria in viata ta si ca nu e nevoie de un barbat sa iti aduca fericirea. Daca vrei o casa, nu trebuie sa astepti pana ai nevoie de un garaj macar. Ideea e ca sa preiei fraiele vietii tale naste independenta, iar un vibe autosuficient este ispititor.

Concentreaza-te pe prezent. Cand intalnesti un tip minunat, este foarte important sa NU ii vorbesti despre planurile serioase de viitor care l-ar include si pe el de la prima intalnire. Doar nu vrei sa creada ca iti cauti un sot de pe acum si uiti de prezent, adica uiti sa fii interesata de EL. Mai bine vorbiti despre lucrurile pe care le aveti in comun in viata – cariera, joggingul, gatitul, orice. Vorbiti despre lucrurile care conteaza pentru tine si care sunt prezente. Traieste prezentul si sunt mai multe sanse ca el sa vrea sa traiasca si viitorul cu tine.

Leave a Reply