Cum sa arati fabulos in fotografii

Cum sa arati fabulos in fotografii

Arati ca o epava in poze. Bratele tale sunt fara vlaga, ai gusa, si nuanta fetei tale este ca o pasta de albus. Dar ce-i mai rau, barbia ta dubla. Ce vor crede prietenii  tai din liceu sau facultate cand te vor vedea pe Facebook? Oare se vor intreba fostii tai iubiti cum de ai ajuns asa?

Nu este vorba ca esti urata. Cand te privesti pentru ultima oara in oglinda inainte de a iesi seara – porti bluza ta preferata, esti machiata dragut, un pic de blush- esti satisfacuta in general. Atunci de ce ziua urmatoare cand te uiti peste pozele facute cu o seara in urma, ti se pare ca nu esti deloc fotogenica?

Ce face o persoana mai fotogenica decat alta este felul in care lumina “spala” fata. Unele fotomodele arata superb, alteori nu, asta datorita luminii.

Uneori camera minte, cu scopuri bune sau rele. Intotdeauna exista distorsiuni subtile. “Cum fac sa-mi modific  imaginea in bine?”

Iti sugerez sa “lucrezi” parul jucandu-te cu lumina- sa creezi umbre sau luminozitate in partile potrivite ale fetei.

Dar daca lumina este prea puternica deasupra capului, nu vei arata mai draguta. Vei arata ca un jefuitor de morminte, deoarece iti creeaza umbre sub ochi. Aici intervine makeup-ul. Vrei sa ai un look slefuit si fresh. Pentru a neutraliza roşeata şi cercurile de  întuneric, o nota de blush pe pometi si un luciu de buze lumineaza fata.

Ce faci daca esti insarcinata? Bratele intodeauna arata mai mari decat sunt.  Pe oricine ai consulta despre cum sa arati mai slim iti recomanda sa stai in picioare si cu o mana in sold, a la Paris Hilton. Problema este ca o imiti pe Paris. Nu te ingrijora, trucul inca functioneaza.

Dar daca te gandesti atat la toate detaliile , vei pierde spontaneietatea. Fii sigura ca esti pozata de sus, nu te poza de jos, nu vei arata ok. Zambeste, simte-te bine , fii tu.

Leave a Reply