Cum sa alegem pomul de Craciun

Cum sa alegem pomul de Craciun

Cu culorile, luminile, globurile si ghirlandele, faimosul brad de Craciun este steaua nesfarsita a sfarsitului anului.

Cumpararea unui pom de Craciun este un moment interesant pentru intreaga familie, dar uneori este dificil sa se decida deoarece piata este plina de optiuni si nu este usor sa stiti de unde sa incepeti, de aceea va oferim cateva chei importante despre cum sa alegeti un brad de Craciun pentru a va face munca cat mai usoara posibil si pentru a va face sa va bucurati de acest moment fara sa va pierdeti in mii de posibilitati

Impodobirea pomului de Craciun poate fi un plan ideal de impartasit cu familia, generand o ceremonie care da celor mai tineri unele dintre cele mai bune amintiri din copilarie. Dincolo de simbolistica si religie, decorarea pomului este o oportunitate frumoasa de a adauga o nota festiva casei care va ajuta la inchiderea anului cu bucurie.

Cum sa alegem pomul de Craciun

Atunci cand cumparam un pom de Craciun, avem doua optiuni: putem obtine un brad natural sau puteti cumpara unul artificial, care este cel mai frecvent deoarece nu necesita intretinere si este folosit mai multe sezoane.

Bradul artificial va fi mai rezistent in timp si va sprijini mai bine ornamentele datorita structurii sale. Dar un brad natural poate fi foarte ecologic si poate adauga o aroma pe care “plasticul” nu o are. De asemenea, daca aveti o gradina in casa dvs., la sfarsitul Craciunului puteti transplanta pomul.

Cheia atunci cand alegeti pomul de Craciun este dimensiunea. De multe ori ne indragostim de un imens brad si, mai tarziu, dimensiunile lui ne complica mai mult decat decorarea. Pentru a gasi masura potrivita, este convenabil sa se masoare spatiul in care va fi localizat si sa se verifice ca nu devine o piedica pentru trecere, generand disconfort.

 

Daca inaltimea camerei este mai mica de 2 metri, alegeti un pom de Craciun de maxim 1,70 metri, daca plafonul este mai mare de 2 metri, apoi dimensiunea de 2,10 metri, care este de obicei cea mai mare care se gaseste de obicei, va fi perfect pentru spatiul dvs.

Gasiti spatiul perfect pentru pomul de Craciun, de preferinta intr-un colt al camerei sau intr-un spatiu cu putin trafic astfel incat sa nu interfereze cu trecerea oamenilor, este important ca in spatele bradului sau cel putin foarte aproape, sa existe o iesire pentru a conecta luminile.