Cum sa…?

Cum sa…?

Iata de ce trebuie sa tii cont in alegerea pantofilor. N-am uitat nici de cutul tau si nici de frigiderul din dotare.
Cum sa alegi pantofii potriviti. Iata cateva sfaturi utile!
–    Fie gri sau negru, fie colorat (pentru tinute care nu au o cromatica bogata), pantoful clasic cu toc stilleto este indispensabil.
–    Daca exteriorul pantofilor poate fi din orice material, interiorul trebuie sa fie din mesina naturala.
–    Talpa din piele a fost si este apreciata, dar cand alegi o pereche de pantofi ia in calcul ca talpa din inlocuitor este mai rezistenta (de exemplu, nu raman urme de pietricele in ea).
–    Ca sa fii sigura de confortul tau, cand alegi un model fii sincera cu tine: cat de des mergi pe tocuri, care iti sunt comode, cum ai talpa piciorului, ingusta sau lata.

Ai un frigider ordonat
In timpul verii, din cauza temperaturilor ridicate, frigiderele sunt mai solicitate decat de obicei. Un motiv in plussa fim mai atente cu asezarea alimentelor.
–    Fructele si legumele proaspete, care trebuie sa fie din belsug, isi au locul doar in compartimentul special, de jos.
–    Cutiile de lapte, sticlele de apa sau suc vor sta pe usa. Nu ingramadi acolo borcane, conserve sau alte sticlute care ar putea cadea cu usurinta.
–    Ouale au voie doar in spatiile amenajate (ideal ar fi sa fie prevazute cu capac). Nu le lasa sa intre in contact cu alte alimente!

…Ai un catel fericit
O blanita lucioasa si matasoasa este semnul alimentatiei sanatoase si al ingrijirii atente a odorului tau canin.
–    Periaza-ti usor si cu grija catelul (nici tie nu-ti place sa fii trasa de par, nu?) pentru a nu transforma ritualul intr-un calvar de ambele parti.
–    Alege periile potrivite tipului de par: pot fi obisnuite, dese (pentru parul scurt) ori speciale (pentru par lung).
–    Nu uita manusile pentru masaj sau de foarfeca (daca are bretonul lung, il poti ajusta putin).

Newer Post
Older Post

Leave a Reply