Cum găsești cele mai bune pilote pat reducere

Cum găsești cele mai bune pilote pat reducere

O pilotă este cu siguranță unul dintre cele mai importante lucruri pe care dormim, dar de cele mai multe ori este produsul cel mai uitat sau în care investim mai puțin în dormitoarele noastre. Pilota este responsabilă pentru echilibrarea temperaturii.Pilota nu ar trebui să împiedice capacitatea dvs. de a vă mișca liber și, de asemenea, trebuie să fie dimensionată în mod corespunzător. Deci, fără alte comentarii, cum să găsiți cele mai bune pilote pat reducere.

Există patru configurații comune de pilote utilizate, datorită climatului nostru foarte variat de la vară la iarnă.

Opțiunea 1: Pilote pat reducere de sezon

Prin folosirea a doua pilote diferite pentru vara si iarna. Umplerile populare includ mătase în timpul verii și puf de gâscă în timpul iernii.

Opțiunea 2: Pilotă + pătură sezonieră

Mulți oameni preferă ideea unor țesuturi mai reci, cum ar fi mătasea, umplere ultra-ușoară, fire alpaca de vară sau lână de iarnă.. Alții vor investi în pilote pat reducere de înaltă calitate. Când este cazul, trageți pur și simplu al doilea strat pentru a adăuga căldură suplimentară.

Opțiunea 3: Puf de gâscă de înaltă calitate

Frumusețea calității a pufului este cu adevărat unică. Cu cât este mai de calitate puful, cu cât este mai mare intervalul de temperatură în care va funcționa. Asta înseamnă că o calitate ridicată a pufului nu înseamnă numai căldură în timpul iernii, ci și răcoare în timpul verii. Deși în mod tradițional, pilota din puf, este considerată ca o pilotă de iarnă, cu o calitate înaltă, acest lucru pur și simplu nu este valabil. Utilizarea pe tot parcursul anului este foarte posibilă cu aproape orice pilotă din puf de gâscă atunci când este selectată o greutate de umplere ultra ușoară.

Opțiunea 4: Alpaca sau fire de cămilă

Fibrele alpaca și de cămilă sunt excepțional de bune la reglarea temperaturii și a umidității. Acest lucru înseamnă că, chiar și în cazul în care există un climat foarte variat, aceste materiale de umplere sunt adesea potrivite pentru utilizarea pe tot parcursul anului, fără a fi nevoie de două sau trei tipuri diferite de pături și pilote pat reducere, pe măsură ce se schimbă vremea.

Multor oameni le place să-și decoreze casele și, adesea, vor da fiecărei camere o temă specială. Când fac cumpărături pentru pilote pat reducere, pot căuta o anumită culoare.

Albul este cea mai obișnuită culoare de găsit, deși o mare varietate de alte culori sunt de fapt disponibile. În general, dacă căutați ceva în afară de alb, este posibil să fiți dispus să sacrificați o preferință a mărcii pentru a obține culoarea dorită.