Cum găsești cel mai bun magazin pentru adulti

Cum găsești cel mai bun magazin pentru adulti

Odată considerate perverse sau exotice, jucăriile sexuale pot fi găsite acum pe rafturile oricărui magazin pentru adulti și site-urilor de tip boutique, precum și a marilor lanțuri corporative și a giganților comerțului electronic. Ele sunt, de asemenea, considerate pe scară largă un mod pozitiv și sănătos de a vă explora sexualitatea. Dar găsirea unor informații clare și oneste despre jucăriile sexuale poate fi o provocare. Cele mai multe informații despre jucăriile sexuale sunt create de marketing și de publiciști, astfel încât mesajele sunt probabil puțin părtinitoare.

Creșterea atenției mass-mediei asupra jucăriilor sexuale nu se traduce întotdeauna într-o mai bună informare. Există numeroase mituri despre jucăriile sexuale dintr-un magazin pentru adulti, dintre care pe unele găsiți repetate în mass-media de divertisment și chiar ocazional în mass-media. Unele mituri despre jucăriile sexuale populare includ:

Numai cei singuri folosesc jucării sexuale.
Puteți deveni dependent de jucăriile sexuale.
Dacă folosiți jucării sexuale prea mult, aceasta pot ruina sexul “obișnuit”.
Jucăriile sexuale vă pot rezolva problemele sexuale.

Diferite tipuri de jucării sexuale disponibile într-un magazin pentru adulti

Nu există nimic asemănător cu tabelul periodic pentru jucăriile sexuale; Nu există definiții sau răspunsuri exacte cu privire la ceea ce este și care este diferența absolută dintre un vibrator, un dildo și un inel de penis. Dar pentru a face viața mai ușoară, jucăriile sexuale pot fi clasificate după funcție:

Vibratoare: O jucărie sexuală cu un motor care vibrează, creează o stimulare suplimentară în funcție de modul în care o mutați.
Dildo-uri: Jucării sexuale realizate pentru pătrundere.
Jucarii sex anal: Jucarii care sunt proiectate pentru penetrarea anala in conditii de siguranta.
Lubrifianți: Esențiali pentru utilizarea împreună cu alte jucării sexuale, lubrifiantul face sex alunecos, adesea mai sensibil și mai confortabil. De asemenea, este necesar pentru orice penetrare anală.
Inele de penis: Un inel care este purtat în jurul bazei penisului care poate crea o presiune plăcută pentru purtător. Unii bărbați spun că inelele pot prelungi o erecție.
Jucăriile BDSM
Jucării sexuale de lux: O categorie mai nouă de jucării sexuale, bine concepute și realizate din materiale și motoare de cea mai bună calitate.

De unde sa cumperi jucarii sexuale

Mii de site-uri web și magazine cu amănuntul vând jucării sexuale, ceea ce reprezintă un avantaj pentru consumatorii care știu să navigheze în jurul lor. Evitați durerile de cap și găsiți un magazin pentru adulti online.

În prezent, puteți găsi vibratoare și jucării sexuale în orice magazin pentru adulti. Dar, în magazinele online, de asemenea, puteți găsi elemente care vă pot ajuta în acele momente de pasiune.