Cum cresti vanzarile unui magazin online promotii

Cum cresti vanzarile unui magazin online promotii

Cea mai mare provocare cu care se confrunta proprietarii care au un magazin online promotii este cresterea traficului catre magazinul lor de comert electronic. Știind de unde sa incepeti si cum sa iesiti in evidenta din mii de alte magazine care concureaza pentru acelasi trafic este o provocare descurajanta.

Explozia de crestere in lumea comertului electronic a facut mai dificil ca site-urile de comert electronic sa atraga masa critica a vizitatorilor necesari pentru a ramane in afaceri.

In acest post, va vom oferi cateva strategii diferite pentru a va ajuta sa va dezvoltati comunitatea online si sa mariti traficul pentru a va ajuta sa cresteti vanzarile. Alegeti strategiile si tacticile pe care le considerati cele mai interesante si potrivite pentru un magazin online promotii si incepeti sa vedeti cresterea afacerii dvs.

Postati continut zilnic pentru o crestere continua

Una dintre cele mai usoare modalitati de a-ti dezvolta comunitatile sociale de-a lungul timpului este de a posta continut in mod consecvent despre un magazin online promotii pe care il detineti. Studiile au aratat ca diferite segmente de public reactioneaza la diferite frecvente de postare, deci asigurati-va ca testati frecventa optima cu publicul propriu sau cautati nivelurile angajamentului in comparatie cu frecventele postarilor concurentilor dvs. pentru anumite indrumari. Minimul ar trebui sa fie o data pe zi pe Facebook si de 4-6 ori pe zi pe Twitter. Acordati atentie, de asemenea, la ce moment al zilei postati, calendarul social media este foarte important.

Utilizati imagini la postarea pe Facebook

Cea mai buna modalitate de a creste angajamentul pe Facebook cand doriti sa promovati un magazin online promotii este prin includerea imaginilor in postarile dvs. Fotografiile de pe Facebook s-au dovedit a genera peste 50% mai mult decat media postului. Cand doriti sa publicati un anunt sau sa promovati o bucata de continut, includeti link-ul catre pagina din post (preferabil dupa ce a iesit continutul) si atasati o imagine la postare.

Rulati o campanie Launchrock

Launchrock este un serviciu gratuit pentru colectarea adreselor de e-mail ale persoanelor care doresc sa obtina accesul prealabil la lansarea unei noi aplicatii, a unui serviciu sau chiar a altui lucru. Lucrul special la Launchrock este acela ca acesta integreaza sistemul social in cadrul procesului de abonament, care este o componenta foarte puternica care poate fi utilizata pentru a transforma o promotie obisnuita intr-un canal de marketing viral pentru a ajuta la cresterea traficului si a vanzarilor unui magazin online promotii.

Experimentati cu diferite titluri in mesajele dvs. din magazin

Titlul postului unui magazin online promotii are o greutate mult mai mare decat realizeaza persoana medie si ar trebui sa primeasca o atentie atat de mare ca si continutul postului. Iata cateva sfaturi pentru optimizarea titlurilor dvs.:

  • Utilizati limbajul de zi cu zi
  • Folosirea trasaturilor psihologice comune (urgenta, frica, dorinta etc.)
  • Pastrati continutul scurt
  • Utilizati negative (Nu faceti acest lucru vs. faceti acest lucru)