Cum alegi primele vibratoare si dildo

Cum alegi primele vibratoare si dildo

Când decideți pentru prima oara să încercați jucăriile sexuale, probabil că veți fi copleșiți de numarul mare care exista pe piata. Primul pas este să accepți că, odată cu primele achiziții de jucării sexuale, vor exista în mod inevitabil unele alegeri gresite. Pentru a minimaliza șansele, iată câteva sfaturi pentru cumpărarea primelor vibratoare si dildo.

Care este diferența dintre un dildo și un vibrator?

Dacă sunteți nou in folosirea de vibratoare si dildo sau ați folosit doar un singur tip de jucărie (dildo sau vibrator) și nu înțelegeți diferența dintre cele două cel mai bine vândute jucării sexuale, va oferim cateva indicii.

Datorită variațiilor nenumărate de vibratoare si dildo, aceste jucării pentru adulți au multiple asemănări care pot bloca liniile dintre cele două produse intime. Dildo-urile și vibrațiile pot fi utilizate pentru stimularea internă și externă, în funcție de forma jucăriei. O altă asemănare ar fi și faptul că unele dildo-uri au funcții de vibrație, la fel ca un vibrator. Puteți chiar să vă gândiți la el ca pe un vibrator care arată ca un penis.

Cele două diferențe principale dintre vibratoare si dildo sunt designul și funcțiile. Dildo-urile (cu excepția dildo-urilor vibratoare) sunt folosite pentru penetrarea și plăcerea vaginală sau anală și au tendința de a avea un design realist care imită penisul unui bărbat. Unele vibratoare au un aspect mai realist, dar ele vin într-o gamă largă de modele (de exemplu, suprafețe netede și texturate) pe care nu le veți găsi la dildo. Vibratoarele sunt, de asemenea, jucării care au mai multe setări de vibrații, cum ar fi viteze, modele și niveluri de intensitate.

Există multe tipuri de materiale pentru vibratoare si dildo, dar totul se rezumă la acest lucru: este sigur pentru organism?O jucărie sexuală fabricată din materiale poroase pot absorbi și reține lucruri precum bacterii, mucegai, substanțe chimice de curățare dure și multe altele.Materialele sigure și non-poroase vor dura, de asemenea, pentru totdeauna cu îngrijire corespunzătoare – materiale cum ar fi silicon 100% pur, ceramică, plastic, sticlă, lemn, oțel inoxidabil și aluminiu. O jucărie sexuală care nu este silicon 100% pur va fi poroasă într-o oarecare măsură și, prin urmare, nu va fi sigura. Pentru a vă asigura că jucăria dvs. sexuală este silicon 100% pur, cumpărați de la producătorii de încredere.