Cristiano Ronaldo imaginea Armani

Cristiano Ronaldo imaginea Armani

Cristiano Ronaldo, starul portughez de la Real Madrid, este noua imagine Armani, inlocuindu-l pe fostul ambasador al brandului, David Beckam.

aa
Vedeta s-a adaptat imediat la statutul de model şi a pozat fără ruşine arătîndu-şi abdomenul frumos lucrat, un abdomen la care şi David Beckam ar păli de invidie.

Giorgio Armani este încântat cu noua sa achiziţie: „Cristiano are un fizic foarte atletic, este un tânăr foarte atrăgător”, a declarat acesta pentru DailyTelegraph.

a

„Pentru mine este un simbol al tinereţii, spontan şi captivant. L-am ales ca imagine Armani pentru blugi şi lenjerie intimă.
Publicitate

Mi se pare foarte potrivit din cauza atitudinii sale sexy şi tulburătoare.”, a adăugat creatorul.

a

„Giorgio Armani este o legendă în lumea modei iar eu sunt un mare fan al lucrărilor sale. Sunt foarte mulţumit de pozele făcute pentru Casa Armani.”

Fotbalistul a fost ridiculizat cu ceva timp în urmă pentru anumite poze făcute de paparazzi. Ronaldo a apărut în aceste fotografii purtînd un şort foarte scurt şi foarte roz accesorizat cu o flare pusă după ureche.
„Nu înţeleg de ce dau unii oameni atâta importanţă acelor poze. Mulţi bărbaţi poartă roz, este foarte la modă. Bine, nu foarte mulţi poartă şi flori după ureche, dar dacă eşti diferit cu atât mai bine.”, a declarat fotbalistul.

Ronaldo va reprezenta anul acesta imaginea Armani alături de Megan Fox, aceasta a fost desemnată imaginea feminiă a casei Armani săptămâna aceasta.

Leave a Reply