Clothes we love

Clothes we love

Intra pe taramul optiunilor vestimentare nelimitate si alege-ti piese fabuloase pe care sa le porti mandra si sa te simti frumoasa.

Ornamente

De ce ne plac? Acest look opulent se datoreaza mult exotismului din Orientul Indepartat si este totodata un atestat al tehnologiei moderne, cu materialele ei incandescente si detaliile complicate.

Cum sa le porti: un outfit format in intregime din piese cu ornamente poate fi foarte dramatic si probabil prea teatral. Alegerea ideala consta intr-o singura piesa ornamentata, combinata cu piese simple. Iar daca esti o adepta a simplitatii, iti poti condimenta un outfit simplu cu o pereche de pantofi sau manusi cu ornamente.

Camasi albe

De ce ne plac: camasile albe sunt in tendinta in orice sezon. Cu gulere supradimensionate, funde imense sau volane interminabile, aceste piese romantice te vor face sa uiti pentru o perioada de camasa clasica. Cum sa le porti: marea majoritate a modelelor sunt croite din bumbac, iar aspectul inconfortabil reprezinta doar o iluzie optica. Nu le ascunde detaliile frapante cub o jacheta si nu le pune in competitie cu fusta incarcata. Dar un machiaj dramatic este o conditie necesara pentru a-I evidentia albul imaculat.

Drapaje

De ce ne plac: provenienta lor divina le confera darul de a face minuni cu siluetele feminine: pun in valoare atuurile, mascheaza imperfectiunile si adauga senzualitate. Cum sa le porti: alege materiale pline cu greutate. Nu vrei sa fluture materialul in timp ce mergi. Jerseul mat este perfect pentru ca flateaza silueta, faldurile mici sunt potrivite pentru zi iar cele create de pe un umar pe celalalt sau pe un singur umar sunt cea mai simpla optiune. Daca vrei sa-ti accentuezi formele, poarta frapaje sub talie.

Stralucire noir

De ce ne plac: aceste haine reusesc sa evoce moda anilor ’80, fara a recurge la modele retro. De fapt, croielile sunt simple, chiar sport. Efectul retro se datoreaza stralucirii materialelor. Cum sa le porti: pentru a evita un lucru exagerat, combina-le cu piese simple, bazice. Bijuteriile sunt de prisos, dar, cu siguranta, este permis, chiar necesar, sa-ti pui in evidenta picioarele.

Leave a Reply