Citeste-l dupa cadou

Citeste-l dupa cadou

Cadourile iubitului tau pot spune foarte multe despre personalitatea lui. Afla ce se ascunde in spatele micilor lui atentii!
My precious. Te-a surprins de fiecare data cu un obiect valoros, chiar si un inel de aur sau platina. Si trebuie sa recunosti ca se pricepe destul de bine sa aleaga cadouri fine si pretioase, nu-i asa? Puncte tari: Esti o norocoasa! Ai in fata ta un barbat devotat, care isi planifica intotdeauna actiunile pe termen lung. Puncte slabe: Iubitul tau si-a propus sa te impresioneze de fiecare data, iar in momentul in care nu ii raspunzi cu entuziasm si nu ii multumesti, devine extrem de nesigur in relatia cu tine.

“Iti cumperi tu ceva, draga?”. Se scuza subtil ca nu mai are timp sa-ti cumpere el ceva sau ca nu stie exact ce ti-ar placea si iti da tie bani sa-ti iei ce-ti place. Doar nu mai suntem in secolul 18, nu? Puncte tari: Este genul de barbat caruia ii place sa priveasca lucrurile in fata, fara ocolisuri, este direct, sincer si pragmatic. Puncte slabe: Si totusi unde-i romantismul? Pai, se pare ca la el nu-l vei gasi categoric. Si nici nu vei fi pe lista prioritatilor lui, cel putin deocamdata.

In orasul iubit… A vrut sa iti ofere un cadou deosebit si te scoate in oras, din nou. S-ar parea ca e singurul sua mod de a te rasfata, caci numai asta face de cand v-ati cunoscut. Ce inseamna asta? Puncte tari: Acest barbat va fi mereu atent la nevoile tale, este o fire sociabila si plina de viata. Puncte slabe: Nu-l considera un sprijin la greu, caci atunci cand va trebui sa luati o decizie importanta poate deveni nehotarat si poate disparea in ceata cat ai zice “problema”!

Foarte personalizat. La prima voastra intalnire a venit cu o canuta pe care scria maaaare numele tau, luna trecuta ti-a cumparat o pernuta personalizata cu o poza cu voi doi, ce mai, toata casa e plina de cadouri inedite. Oare ce-o mai inventa in viitor? Puncte tari: Un lucru este cert: se gandeste mult cum sa-ti faca pe plac, este foarte sensibil, atent cu tine si are o rabdare de fier. Puncte slabe: In acelasi timp, este si barbatul nesigur, cel care se teme de esec, se teme sa nu-I deranjeze pe ceilalti.

Leave a Reply