Chirurgia estetica

Chirurgia estetica

Esti gata sa incerci? Chirurgia estetica te fascineaza si te ingrijoreaza in acelasi timp. Ti-ar placea sa schimbi ceva la tine insa eziti. E clar ca ai nevoie sa afli mai multe despre acest subiect.

Un nas perfect. Prea lung, prea gros…o groaza de fete si-ar dori sa schimbe ceva la nasul lor. Cu toate imperfectiunile sale, nasul confera personalitate fetei, fiind indispensabil frumusetii. Asa ca trebuie sa te gandesti bine daca-l mai suporti sau nu in stadiul actual.

Operatia estetica la nas. In ceea ce priveste rinoplastia, scopul estential este obtinerea unui rezultat natural. De la nasurile identice ale primelor operatii, s-a ajuns astazi la incercarea de a modifica nasul in stransa legatura cu armonia fetei. Cel mai bine e sa urmezi sfaturile chirurgului plastician, care va sti ce sa faca in functie de fizionomia ta. Interventia dureaza aproximativ o ora, iar pacienta trebuie sa ramana in spital 24 de ore. Dupa o saptamana este indepartat plasturele de pe nas, care, incet-incet, isi va fixa forma definitiva. Se pare ca interventia nu e deloc dureroasa!

Urechi: o operatie mica dar de efect. In general, o astfel de operatie se face in copilarie, pe la 7-8 ani. Daca acest lucru nu s-a realizat, nu e nicio problema, pentru ca o astfel de operatie este simpla si nu implica riscuri. Interventia dureaza o ora, dupa care trebuie sa ramai cu pansamentul 24 de ore. Urechile vor ramane rosii aproximativ 8 zile si asta-i tot.

Alegerea chirurgului. Poate parea mai putin important, totusi alegerea chirurgului plastician este primordiala pentru o interventie reusita. Fa apel la intuitia ta, ca atunci cand iti alegi un prieten: trebuie sa fie el si nu altul! Este important ca medicul sa iti inspire incredere si profesionalism, asa ca nu alege la intamplare, pentru ca, desi numarul acestor specialisti a crescut putini, putini sunt cu adevarat competenti. Cel mai bine e sa vorbesti cu fete si femei care au trecut deja printr-o astfel de experienta si care iti pot face anumite recomandari.

Leave a Reply