Chat fete online: cum să o cucerești de la primele discuții

Chat fete online: cum să o cucerești de la primele discuții

Impresionarea unei fete este cea mai dificilă sarcină de făcut pentru un băiat și dacă sunteți în legătură cu ea doar prin intermediul unui chat, pare imposibil să o impresionați. Pentru ajutorul tău, îți prezentăm câteva sfaturi pentru a impresiona o fată pe chat, pe care le-ai putea implementa în viața reală.

Există două secrete importante pentru a discuta cu fetele, care îți vor crește șansele de succes și voi împărtăși aceste secrete cu tine, deoarece fiecare tip merită superputerea de a putea începe o conversație pe chat fete.

Cel mai bun mod de a impresiona pe chat fete este conversația. Este o chestiune importantă să știi pe ce platformă discuți cu o fată pe care doriți să o întâlniți în ultima vreme, doar platformele sunt populare pentru a vorbi – Facebook și Whatsapp. Acum cunoașteți modalitățile de a impresiona o fată pe chat.

chat fete

Nu trimite o mulțime de mesaje. Dacă ea nu răspunde, trimite un singur mesaj și permite-i să răspundă când este liberă. Fetele urăsc când continui să trimiți mesaje.

Fii răbdător când scrie mesaje lungi pentru tine. Fii plin de umor și trimite zâmbete și emoticoane în timp ce discutați. Poți sparge gheața cu unele glume amuzante pentru a evita un chat fete plictisitor.

Este o idee bună să ții conversația scurtă, mai ales dacă nu a fost ea cea care te-a invitat. Nu presupune niciodată că o fată vrea să stea și să vorbească cu tine ore întregi. Chiar dacă pare că nu o deranjeze, ar putea fi doar politicoasă sau timidă și nu știe cum să plece. Cea mai obișnuiă greșeală pe care băieții o fac când intră pe chat fete nu-și iau timp să se pregătească pentru această sarcină. În mod evident, ești parțial dornic să spargi gheața și parțial dornic să o întâlniți.