Celia s-a despartit de iubit

Celia s-a despartit de iubit

aaCelia si-a inceput cariera muzicala in trupa Elegance . Dupa despartirea de colega  de trupa, cantareata s-a lansat intr-o cariera solo sub numele de Celia. La sfârşitul anului 2007 a lansat primul single solo, „Trag aer în piept”, care a avut un mare succes, atingând poziţia cu numărul trei în România.

Dragoste cu nabadai. Asa poate fi descrisa relatia amoroasa dintre Celia si iubitul ei, Kemal, cei doi certandu-se ca la usa cortului in ultimele luni.

Nici nu s-au impacat bine si iata ca si-au spus din nou adio, desi incepusera deja pregatirile pentru nunta programata in luna octombrie. Celia si Kemal, tanarul afacerist de origine turca, au trait o frumoasa si linistita poveste de dragoste pana in toamna anului trecut, cand solista a luat decizia sa-si paraseasa iubitul.
Dar iata ca dragostea dintre ei s-a dovedit a fi atat de mare, incat cei doi nu au rezistat prea mult timp separati, iar la cateva saptamani au hotarat, impreuna, sa-si acorde o noua sansa. Toate bune si frumoase pana in urma cu doua saptamani, cand, aflati de 1 Mai la mare, s-au despartit din nou. Celia si Kemal au venit impreuna in clubul Bamboo din Mamaia, iar spre zorii zilei au inceput sa se certe si sa se balacareasca de zor, fara sa le pese de privirile insistente ale celor din jur. Replicile usturatoare si tipetele au continuat si la iesirea din club, iar eforturile disperate ale prietenilor, de a-i calma, sau dovedit a fi zadarnice.
A doua seara, Celia si Kemal au venit din nou in acelasi club, de data aceasta separat. Ei su stat de data aceasta la mese diferite si, din cauza orgoliilor, s-au comportat, toata seara precum doi straini. Contactata telefonic de catre reporterii Click, solistei nu i-au picat deloc bine intrebarile, rezumandu-se sa declare un simplu “Nu comentez”.
Despartirea celor doi indragostiti este cu atat mai dureroasa cu cat ei isi facusera planuri serioase de nunta. Daca, initial, s-au gandit sa-si uneasca destinele anul viitor, se pare ca, in ultima vreme, ei si-au dorit ca evenimentul sa aiba loc in luna octombrie a acestui an.

S-au despartit si in noiembrie

Celia si Kemal si-au mai spus, o data adio, in noiembrie anul trecut, dar s-au impacat dupa trei saptamani. Potrivit zvonurilor, se pare ca Celia si-a parasit iubitul din cauza parintilor acestuia, de religie musulmana, care s-ar fi impotrivit cu inversunare nuntii dintre cei doi indragostiti.

Ea ii va fi mireasa?

Fostul iubit al Celiei a venit singur, vinerea trecuta, la clubul Bellagio din Capitala, la evenimentul prilejuit de lansarea colectiei vestimentare “The funky soul”, semnata de Simona Druga. Pentru a nu atrage prea mult privirile celor din jur, el nu a poposit prea mult in club, dar a profitat de ocazie si i-a adus un imens buchet de flori Oanei Mares, mireasa prezentarii, care, in seara respectiva, si-a sarbatorit si implinirea varstei de 29 de ani.
Putini sunt cei care stiu ca turcul si fosta stirista au trait o scurta poveste de dragoste, in urma cu doi ani, inainte ca simpaticul Kemal sa se cupleze cu Celia. Si, avand in vedere ca si Oana s-a despartit recent de fostul ei logodnic, Augustin Viziru, iata ca exista toate sansele ca vedeta si turcul sa se impace.

Leave a Reply