Celebritati care fac caritate, la sub 40 de ani

Celebritati care fac caritate, la sub 40 de ani

Stiai ca Britney Spears a donat 100.000 de dolari din castigurile din 2009 ale albumului Circus, pentru Spitalul de copii din Miami? Nici noi nu stiam! De asemenea, s-a folosit de fundatia sa Britney Spears, pentru a dona mai mult de jumatate de milion de dolari pentru pagubele uraganului Katrina din 2006.

Unele vedete gasesc moduri mai ciudate sau unice de a strange bani pentru cauzele lor favorite. Precum Alyssa Milano, care tine o licitatie online pe Twitter, unde castigatorul fericit va fi urmarit de Alyssa. Ea face asta pentru a ajuta proiectul „O casa pentru Haiti”, pentru a ajuta o scoala la care merg  copii dezvoltati diferit, din Haiti.

Cantareata columbiana Shakira este Ambasadorul UNICEF al actelor de caritate si a donat 10 mii de perechi de tenisi pentru copiii saraci din orasul sau natal din Columbia. Ea a sustinut mai mult de 6 acte de caritate si in 2007, fundatia sa a donat mai mult de 45 de milioane de dolari pentru a ajuta victimele dezastrelor naturale din Nicaragua si Peru.

Da, sunt foarte faimosi si incredibil de aratosi, dar Angelina Jolie si Brad Pitt (stim ca el are peste 40 de ani) au facut cateva fapte bune serioase. In timpul anilor, fundatia lor a donat milioane de dolari pentru cauzele apararii drepturilor omului si pentru a ajuta victimele dezastrelor. Iar Brad are si o fundatie separata, Make It Right, care sustine problemele de dezvoltare in jurul New Orleans dupa uraganul Katrina.

De mult timp am facut legatura intre Ludacris si melodiile sexi si dansante precum „Move Bitch” sau „What`s Your Fantasy”, asa ca a fost surprinzator sa aflam ca de asemenea, conduce si Fundatia Ludacris, care ajuta tinerii oameni sa isi indeplineasca visele. Organizatia se concentreaza pe ideea de a fi lider, de a construi o comunitate si de a trai sanatos.

Tyra Banks poate plati facturile criticand modelele in devenire, dar de asemenea, da si inapoi prin Fundatia Tzone pe care o detine. Aceasta imprastie fonduri pentru diferite programe care ajuta femeile si fetele.

Jonas Brothers au o fundatie numita Schimbare pentru Copii, care sustin diferite cauze: Nick sustine prevenirea diabetului, Joe sustine Olimpiadele Speciale, iar Kevin incurajeaza copiii sa se ofere voluntari.

Leave a Reply