Cele mai tari concerte in 2010!

Cele mai tari concerte in 2010!

a Chris Rea, va sustine un concert extraordinar la Bucuresti pe data de 6 februarie 2010 la Sala Palatului, spectacolul fiind inclus in turnelul european de promovare a celui mai recent album al artistului: „Still So Far To Go – The Best Of Chris Rea”

Asa ca, strangeti bani din timp, puneti deoparte, deoarece urmeaza sa mergeti la: Bobby McFerrin la Sala Palatului in Bucuresti, pe data de 30 ianuarie! Se mai gasesc bilete, don’t worry, be happy!!!
Biletele costa intre 80 si 250 ron!

Mai apoi, in februarie, pe 6, tot la Sala Palatului, Chris Rea!!!
Bilete sunt intre 100 si 500 ron. Insa, trebuie sa recunoasteti, Chris Rea merita toti banii!
De altfel, cred ca acesta este cel mai important concert al acestui inceput de an.
Spectacolul face parte din cadrul turnelul european de promovare a celui mai recent album al artistului: “Still So Far To Go – The Best Of Chris Rea”.

Tot in februarie mai vin Trupa AIR, pe 11 la Sala Polivalenta. Show-ul trupei Air din Capitala face parte din turneul de promovare a celui mai nou album, “Love 2”.

Pe 12, Teresa Garcia Caturla la Bucuresti iar pe 22, Ten Years After in concert tot la Sala Palatului.

In martie, cel mai important (din punctul de vedere al notorietatii) este concertul celor de la Alphaville si Bad Boys Blue, tot la Sala Palatului, ca unde in alta parte, pe 28! Bilete inca se gasesc si pretul lor este de 40 ron pana la 150 ron.

In aceeasi luna, mai canta Snowy White la Hard Rock Cafe, Bucuresti pe 12, si Jean Luc Ponty, evident la…. Sala Palatului.

Pe 25 aprilie 2010, orele 20.30, la Sala Palatului din Bucureşti, Duke Ellington Orchestra pentru iubitorii jazzului! Un spectacol pe care iarasi vi-l recomandam. Pretul biletelor este intre 80 si 250 ron! Grabiti-va!

Ei bine, in luna mai, in sfarsit vine AC/DC in Romania! Nu, nu mai este teapa, vor concerta in Piata Constitutiei din Bucuresti si inca se mai gasesc bilete! Pretul cel mai mic este de cca 150 ron, ca nu cred ca vrea nimeni la AC/ DC sa mearga sa stea pe scaun la sectiunea VIP.

Iunie…
Iunie este luna concertelor!

Deci:
5 iunie, Piata Constitutiei, Sir Elton John!!!
E un must have prezenta la acest show. Nu se mai gasesc foarte multe bilete, cele de 90 ron s-au cam epuizat, asa ca aveti variante de 100 ron pana la 650 ron!

11 iunie, ERIC CLAPTON & STEVE WINWOOD
Stadionul Tineretului – Iolanda Balas Soter
136,8 RON – Categoria III – bilete fara loc, in picioare
179,2 RON – Categoria II – bilete cu loc
423 RON – Categoria I – bilete cu loc
636 RON – VIP – bilete cu loc

Iar pentru Metallica si Slayer la Sonisphere Festival 2010, Bucuresti, care se anunta in perioada 25-27 iunie, inca mai asteptam detalii!

Leave a Reply