Cele mai frecvente greseli pe care le fac fetele singure

Cele mai frecvente greseli pe care le fac fetele singure

Cand simti nevoia sa vorbesti nu ai nevoie de un iubit pentru asta. E mult mai simplu sa-ti suni prietena si sa stati de vorba. Pentru ca prietenele intelegatoare sunt cele mai bune consolatoare.

Nu te demonta singura. Nu mai gandi despre tine:”Sunt urata, proasta, lipsita de umor, de aia nu am prieten.” Nu, baietii nu sunt nici pe departe atat de superficiali pe cat ii credem noi. Sau crezi ca pus si simplu zaresc o tipa de la distanta si se gandesc imediat: “Asta va fi prietena mea.”, fara sa fi schimbat nici un cuvant cu ea. Baietii se indragostesc de o fata cu tot ce are ea, calitati si defecte. Daca nu ai prieten, atunci e pentru ca nu l-ai gasit pe cel care sa ti se potriveasca, atat tot.

Nu te defini printr-un prieten. Nu mai crede ca:”Daca voi avea un prieten, o sa fiu mai cool si mai indragita.” Bullshit! Normal ca la prima vedere perechile care se plimba de mana si se saruta par cool si e normal sa simti putina invidie cateodata. Dar sa te placa cineva datorita prietenului tau?! Nici vorba. Pentru ca prietenul tau nu spune nimic despre tine- tu o faci.

Nu fi nerabdatoare. Te gandesti ca:” Cu cat voi gasi mai repede un prieten, cu atat mai bine.” Nu neaparat. Pentru ca sansele de a-l gasi pe cel potrivit tie scad dramatic daca nu te uiti cu atentie, nu-l cunosti si iti tragi iubit doar asa, sa nu zici ca nu ai. Dragostea nu vine daca o hartuiesti cu graba, ci apare cand vrea ea. Sigur!

Nu merge cu turma! Te gandesti :”Toate fetele au un prieten, trebuie sa-mi gasesc si eu unul.” Ei bine, nu! Daca se arunca ele de pe un bloc-te arunci si tu? In orice grup exista o oarecare presiune, dar tu esti in stare sa-i rezisti. Pentru ca tu esti unica si n-o sa-ti faci un iubit ca asa vor fetele din gasca ta. N-o sa mearga bine.

Leave a Reply