Ce-ti place la un barbat?

Ce-ti place la un barbat?

Ce te atrage mai mult, atitudinea sau imaginea? Raspunde la cateva intrebari, analizeaza si afla ce fel de persoana esti.

In care din situatii te-ai aflat cel mai des? Esti in metrou si citesti. Din cand in cand ridici privirea sperand sa atragi atentia barbatului din fata ta. Esti la coada si in fata ta este un barbat interesant, fara verigheta. Il abordezi. Urmezi un curs, dar mergi acolo mai mult pentru profesor decat pentru diploma.

Pe strada, vezi un barbat. Ce te atrage la el? Aerul de nobil, paltonul care pare o mantie eleganta. Posteriorul, bine impachetat in jeansii de culoare inchisa. Parul usor buclat, pe care si-l vara smechereste dupa ureche.

Cum iti imaginezi prima noapte cu noul iubit? Lumanari aprinse, muzica in surdina, un foc cu lemne in semineu. Un pat cu lenjerie de matase rosie, loculete erotice din partea lui. O discutie la un pahar de vin intr-un restaurant elegant, o plimbare sub clar de luna, declaratii de iubire.

Il placi. E prima oara cand vorbiti. Ce-ai vrea sa-ti spuna? “Definitia frumusetii at fi trebuit data dupa ce te cunosteau pe tine”. “Toata fiinta ta ma incita”. “Vrei sa ne vedem sambata seara?”

Te poti afla intr-una din urmatoarele categorii:  esti genul romantic cu tot ce presupune asta-vorbe dulci , mangaieri, cadouri. Intr-un fel, traiesti usor in alta lume, cam pe acolo unde barbatii foloseau ca mijloc de transport calul. Din pacate esti usor depasita. Pastreaza esenta acestui gen- iti confera feminitatea atat de placuta de barbati, dar incearca sa te adaptezi vremurilor.

Stii ce vrei, obtii ce vrei si cand nu-ti iese, singura indrepti situatia. Cu siguranta esti independenta si puternica. Ai grija, insa, cat de mult afisezi  acestea fata de barbati. Te-ai gandit ca i-ai putea speria? Barbatilor le place sa mai si conduca, nu numai sa fie condusi.

Nu ai deloc incredere in tine. Neincrederea in sine iti poate genera neincredere si in celilalti. Si acum, serios, ce poti primi mai mult decat un refuz? Fa-ti curaj si spune-i barbatului pe care il placi ca vrei sa-l cunosti. Spune lumii ca te-ai indragostit. Urla de fericire in parc! Ce crezi ca ti se poate intampla?

Leave a Reply