Ce spune stilul in care vorbesti la telefon despre tine?

Ce spune stilul in care vorbesti la telefon despre tine?

Te plimbi cu telefonul de colo-colo, stai linistita intr-un fotoliu, mazgalesti aiurea o foaie de hartie. Ce faci atunci cand vorbesti la telefon? Felul in care te manifesti tradeaza adevarata ta personalitate.

Ariciul. Pozitia ta. Te ghemuiesti intr-un loc si te concentrezi asupra discutiei telefonice? Dezlegare- esti o prietena adevarata, care stie sa asculte si sa dea sfaturi. Cercul tau de prieteni nu este foarte mare, dar cei care sunt iti apreciaza disponibilitatea de a-ti dedica timpul pentru ei. Altruismul tau vine si dintr-un soi de temere de a nu fi ultima care afla lucruri. Preferi sa te concentrezi asupra discutiilor pe care le porti si este atenta la fiecare detaliu, caci mesajul este mai curat la prima mana. O alta mare calitate a ta este discretia-pastrezi secretele celorlalti cu sfintenie. Ai succes la baieti pentru stilul tau sincer, pentru naturaletea ta si pentru farmecul tau.

Creanga. Pozitia ta- tii receptorul intre ureche si umar astfel incat mainile sa-ti ramana libere pentru a apuca cu ele diverse alte lucruri? Dezlegare- esti genul practic, care prefera sa faca mai multe lucruri simultan. Ce e asa complicat sa vorbesti la telefon in timp ce iti faci manichiura, gatesti, mananci? Iar asta nu inseamna deloc ca ceea ce faci faci numai cu jumatate de inima. Nu prea ai frustrari caci reusesti sa faci cam tot ce-ti face placere si sa si comunici cu prietenii tai. Esti creativa, spontana,  o companie placuta pentru ceilalti fiindca langa tine nimeni nu se poate plictisi. Cand e vorba de distractie, tu esti miezul iar baietii sunt pus si simplu innebuniti dupa tine!

Somnoroasa. Pozitia ta- cel mai mult iti place sa vorbesti la telefon asezata in pat sau stand in fotoliu. Dezlegare-esti o persoana calma, pe tine foarte greu te scoate cineva din pepeni. Ai prieteni care apreciaza ca poti rezolva lucrurile fara sa intri in panica, sa faci scandal, sa ridici tonul, etc. o fire atat de blajina ca a ta e foarte cautat de sexul opus- cum sa nu prefere dragalasii compania unei fete care stie sa aplaneze conflictele si care priveste cu toleranta toate nazbatiile pe care ei le fac? Iar partea cu adevarat buna este ca nu te simti frustrata atunci cand lasi de la tine, cand faci compromisuri.

Leave a Reply