Ce sanse are lovestory-ul vostru?

Ce sanse are lovestory-ul vostru?

Ce sanse are relatia voastra? Sau te potrivesti cu baiatul pe care placi de multa vreme? Iata cateva imagini mai clare asupra personalitatii tale si a lui. Ce tip de persoana esti?

Esti facuta sa fii number one! Ai structura de lider, mereu pusa pe fapte, mereu plina de idei si energie. Ai un spirit critic iesit din comun, adesea nepotrivit situatiei. Insa chiar daca ai tendinta sa exagerezi uneori, daca tu ti-ai propus ceva ferm, iti reuseste pana la urma. Fiind obisnuita sa-ti iasa tot ce-ti propui, esti genul dominant si in dragoste, genul care nu suporta sa nu fie pe primul plan. Pretinzi enorm de la iubtul tau, nu suporti nicio impotrivire, vrei sa reprezinti totul pentru el si sa te asculte neconditionat. Este o abordare dificila, pentru ca dragostea presupune a gandi si a face multe lucruri in doi. Nu e normal sa iei singura deciziile si sa nu tii cont de nevoile si de dorintele lui. Lasa-l si pe el sa se simta ca este barbatul in relatia voastra, altfel risti sa nu mai suporte raportul de putere si -si va lua talpasita.

Esti o fire vesela, spontana, care-si face prieteni cu usurinta.Ai efectul unui magnet, lumea iti cauta prezenta, pentru ca stii sa animi pana si cea mai lesinata adunare – si asta chiar daca tu nu tii sa fii in centrul atentiei. Ai o groaza de hobby-uri, de interese-nu e de mirare ca esti un as inĀ  ale conversatiei. De multe ori esti depasita de ceea ce iti propui, dar oricum iesi bine datorita sarmului tau, care-ti deschide usile si-ti face viata mai usoara. Love: Esti asaltata de baieti isteti, siguri pe ei, care fac fata sarmului tau si independentei tale si care stiu sa aprecieze umorul. Poate doar in raport cu prietenul tau ar trebui sa-ti mai camuflezi independenta, care il ingrijoreaza si il face sa-si piarda increderea in tine. Fa-l sa simta cat de important este pentru tine si ajuta-l sa scape de suspiciuni.

Leave a Reply