Ce influenteaza sexualitatea femeilor

Ce influenteaza sexualitatea femeilor

Exista doua tipuri de intrebari foarte des intalnite privind influentele asupra sexualitatii femeii. In timp ce multe studii au reusit sa raspunda la „Ce e in mintea unei femei?” si „Ce afecteaza interesul sexual al unei femei?”, varsta este un punct sigur de reper.

Alti factori responsabili de sexualitatea femeilor.

Nu numai ca este influentata de varsta, dar sexualitatea nei femei este influentata de interesul partenerului sau si de sanatate. Daca partenerul ei are un interes redus in a face dragoste, si interesul ei va scadea. Alti factori pot fi lipsa de implicare a partenerului sau pur si simplu, lipsa ei de implicare.

Femeile de varsta mijlocie. Exista o credinta populara ca femeile aflate la varsta mijlocie isi mentin viata sexuala activa si dorinta, de-a lungul vietii. Dar acest caz nu se aplica la majoritatea femeilor. O parte din cercetarea facuta a inclus variatii de placeri sexuale atinse si prin masturbare. Femeile de varsta mijlocie sunt adesea neinteresate.

Despre studiu. Toate femeile dintre cele care s-au abtinut de la actul sexual din cauza unor probleme fizice ramane minim. In categoria femeilor aflate la varsta mijlocie, orice activitate considerata a excita femeile a fost definita drept o activitate sexuala. Femeile se masturbeaza, la fel ca barbatii, da nu atat de frecvent. Potrivit parametrilor studiului, un grup mare de femei testate isi mentin interesul sexual si tind sa continue activitatea sexuala, indiferent de varsta.

De vreme ce un grup mare de femeie se excita si isi mentin activitatile sexuale, orice tratament care pare ca imbunatateste sexualitatea, nu vor fi efective daca nu sunt tratate si problemele partenerului. Medicamentele si tratamentele nu au un impact major asupra femeilor daca nu se adreseaza si partenerilor lor. Problemele sexualitatii din cuplu trebuie tratate in cuplu.

Leave a Reply