Ce ii place lui?

Ce ii place lui?

Noi, fetele, ar trebui sa ii facem pe baieti dintr-o miscare. Pentru asta trebuie sa aflam ce le place si ce nu, ce ii face sa se topeasca si ce ii repugna. Iata cateva tipsuri de ajutor.

Cool SMS. Un SMS incitant trimis la momentul potrivit iti va surprinde in mod placut iubitul. Insa daca incepi sa-l sufoci cu cate 30 de mesaje pe zi, dimineata, la pranz si seara, pline de dulcegarii, oricat de indragostit ar fi, s-ar putea sa-i treaca subit. Ca sa nu se intample acest lucru, trebuie sa tii cont de cateva reguli simple legate de arta SMS-ului: 1. Nu-i trimiti mai mult de unul, maxim doua mesaje pe zi, oricat de debordanta ar fi imaginatia ta si oricat de tare te-ar manca degetelele sa butonezi. 2. Continutul mesajului nu trebuie sa fie nici telegrafic, dar nici prea siropos. Mai bine te rezumi la sugerat, e mult mai incitant. 3. E indicat sa trimiti SMS-ul seara, cand e singur si-l poate savura in liniste, fara pericolul de a fi deranjat de colegi, prieteni etc.

Printesa & cavalerul. In viziunea lui esti intr-o oarecare masura o printesa, iar se simte dator sa joace rolul cavalerului care te salveaza ori de cate ori esti in pericol. Prin urmare, ideea ar fi sa faci in unele momente pe neajutorata ( de exemplu cand apare o viespe la orizont, sau cand nu indraznesti sa te arunci in pisicina, pentru ca apa e foarte rece) fara a exagera totusi. Lui ii va face placere sa-si exercite rolul de protector.

Indrazneste. In trecut, baietii erau cei cu initiativa in cadrul unei relatii. Ei propuneau si tot ei erau cei care luau majoritatea deciziilor. De aceea astazi, cand lucrurile s-au schimbat, iar fetele sunt mult mai indraznete, e posibil ca unii baieti sa fie socati daca se intampla sa fii foarte independenta sau sa incerci sa fii tu “cocosul” relatiei. Desi nu par prea fericiti in postura de “gaina”, baietii se dau in vant dupa fetele cu personalitate, cu care pot intra in competitie.

Leave a Reply