Ce-i face sa fuga instantaneu?

Ce-i face sa fuga instantaneu?

Sunt cateva tipuri de fete de care fug baietii. Citeste mai jos si vezi daca te incadrezi in ele:

Fetita- copil. Ai toata camera de postere, iar jucariile tale de plus stau imprastiate peste tot? sa nu te mire faptul ca, dupa o vizita in camera ta, tipul va fi mai reticient. Nu se va gandi decat la doua lucruri: fie a nimerit in camera unei colectionare inraite si prin urmare, el nu prea va mai avea loc pe acolo, fie in camera unei fete care nu vrea sa creasca,so..

Barbie-girl. Le vezi peste tot si sigur sunt si la tine la scoala: fete care arata bine si care au senzatia ca sunt buricul pamantului, in consecinta sunt pline de fitze si aere. In plus, sunt in permanenta inconjurate de “fani” care rad la cea mai mica gluma a lor. Ei bine, baietii urasc fetele cu un astfel de comportament, asa ca alege: ori ramai fitzoasa scolii, ori o lasi mai moale cu aerele si poate vei avea o relatie frumoasa.

Hipersensibila

In general, baietii o repereaza rapid. Joaca pe cartea creativitatii, dar rareori face ceva. Aproape totul ii provoaca suferinta si mai tot timpul are ochii inrositi de plans. E vesnic in cautarea unei batiste, deci total anti-sexy. Are nevoie in permanenta de un umar, insa un baiat nu este doar un umar.

Baietoasa

E de prisos sa mai insistam ca un baiat va prefera intotdeauna o fata sexy, feminina, delicata si sensibila uneia care arata, dar mai ales se poarta ca un baiat. Uneori fizicul nu te ajuta deloc: umeri lati, maini de muncitor, voce ragusita. Cateodata astfel de detalii pot fi considerate chiar sexy, insa o fata cu comportament de baiat e complet neatragatoare. Are sanse sa devina celor, cea mai buna amica a baietilor, insa iubita lor, mai greu.

Lasa fostii in pace!

Baietii sunt, de obicei, foarte mandri si nu prea le place sa fie comparati cu fostii tai iubiti. Ar fi bine s-o lasi mai moale cu povestirile legate de ex-iubitii tai, pentru ca nu e deloc apetisant. Si nu face greseala sa aduci vorba despre ei la modul: “Cristi, fostul meu ar fi fost in stare sa faca chesta asta!” E posibil sa primesti un raspuns de genul: “Intoarce-te la Cristi!”

Leave a Reply