Ce greseli fac femeile in pat?

Ce greseli fac femeile in pat?

De acord, vedem si scriem multe articole despre cum si ce fac barbatii in timpul sexului, dar nu prea sunt informatii si opinii despre ce greseli fac femeile. Asa ca pentru a echilibra balanta, iata cateva lucruri pe care femeile trebuie sa le evite in timpul amorului.

Te astepti sa gandeasca precum o femeie. Femeile si barbatii nu gandesc la fel – in timp ce nu vom analiza de ce se intampla asta, este important sa ne amintim de asta cand avem o relatie. In general, barbatii nu sunt asa romantici precum femeile si ei nu vad necesar romantismul ca preludiu pentru sex. Si pot separa sexul si sentimentele intr-un fel in care femeile nu pot. Asa ca vor fi multe momente cand un barbat va vrea sex chiar daca nu e romantic sau conectat cu partenera sa. Placerea fizica a sexului este esentiala. Nu are nevoie sa fie sedus de obicei, pentru ca libidoul lui este constant.

Nu iti arati energia sexuala. Femeile au fost invatate sa fie fete bune – non-sexuale – si nu pot sa isi exprime energia feminina in timpul sexului. Multe femei au probleme in a isi exprima furia, un sentiment care poate condimenta relatia sexuala. Lipsa energiei sexuale duce tot la lipsa in general: de sex, de preludiu, de dorinta.

Esti prea delicata cand ii atingi penisul. Barbatii adora o atingere ferma, mai ales cand vine vorba de penisurile lor. Daca ai avut vreodata placerea sa-l vezi masturbandu-se, vei vedea cata presiune foloseste, mai ales aproape de orgasm. Daca il ajuti tu, roaga-l sa-ti spuna cand faci bine si ce vrea sa faci diferit.

Nu ai experimentat sexul. Daa, barbatii se gandesc de multe ori la sex. In timp ce unele femei au o dorinta sexuala mare, este adevarat ca majoritatea nu se gandesc la sex in afara dormitorului. Barbatii au fantezii tot timpul. Cu o asemenea imaginatie activa sexuala, nu e greu de priceput ca un pic de variatie in rutina dormitorului poat mentine un barbat fericit sexual – pozitii noi, vorbitul pervers, o lenjerie sexi, intelegi tu!

Il critici. Presupun ca unul dintre motivele pentru care noi suntem asa critice cu iubitul este pentru ca nu stim arta comunicarii directe – adica o pozitie clara, directa, ferma, despre ce vrem, cum vrem, cum a fost. Barbatii aprreciaza stilul conversatiei si siguranta.

Il lasi pe el sa fie responsabil de orgasmul tau. Multe dintre noi cred ca un barbat are responsabilitatea de a da un orgasm femeii in timpul sexului. Pana la urma, asa am fost invatate, ca un barbat sa aiba grija de femeia sa. Adevarul este ca femeia este responsabila de orgasmul sau. Daca nu merge cu el, poti lua chestiunea in mainile tale, nu?

Leave a Reply