Ce fel de femeie esti?

Ce fel de femeie esti?

Trebuie sa recunosti ca macar o data inainte de a adormi sau dimineata in timp ce ti-ai sorbit cafeaua, te-ai gandit ca ti-ar placea sa fii ceruta in casatorie la un moment dat al zilei, ca totul sa se petreaca intr-un loc anume si in anume mod. Ei bine, astfel de scenarii nu fac decat sa arate ce fel de femeie esti.

Romantica. Nu-ti poti imagina momentul decat petrecandu-se in lumina calda a lumanarilor sau intr-o gondola trecand lin pe sub Podul Indragostitilor din Venetia. O cerere de genul: “ Ce-ar fi sa ne luam?” ti se pare nu numai de un gust indoielnic, dar si fortata. Cu alte cuvinte daca te-ar cere asa, inseamna ca de fapt, nu te iubeste cu adevarat, ci are nevoie de un insotitor de drum. Pe cand o cina creveti, sampanie si dupa cum spuneam, lumanari e cu totul altceva.

Timida. Rosesti doar cand te gandesti la momentul acela. Nici nu ai curajul sa-l privesti cand iti trece ideea ca te-ar putea cere de sotie. De aia probabil iti doresti fierbinte ca cererea sa vina intr-o seara instelata de vara, in timp ce va plimbati si orasul miroase imbatator a regina noptii si trandafiri adormiti.

Nesigura. Ai vrea sa fie multa lume in jur, multi care sa auda cum te-a intrebat el, ce-ai raspuns tu. Sa fie martori oculari, cum s-ar spune. Pentru ca, nu-i asa, daca aude atata lume nu s-ar mai putea rasgandi. Ai auzit tu tot felul de povesti care si-au lasat miresele asteptand in fata Casei de casatorii mult si bine, pentru ca nu au vrut sa le mai ia. Asa ceva nu s-ar intampla daca ar auzi atata lume, nu?

Planificata. Sa te ceara o data, ca sa putei stabili nunta, lista invitatiilor, meniul. Cum? Cum vrea el, dar sa fie batut in cuie. Lumanari, cina romantica? Mai bine nu, in astfel de situatii barbatilor le vin tot felul de idei pe care nu le poti controla: sa facem un copil mai repede, sa stam mult impreuna, sa ne facem o casa a noastra. Cheltuieli in plus, cariera in pericol. Lucrurile trebuie sa se petreaca simplu, fara prea multe floricele.

Leave a Reply