Ce culori purtam in 2010- albastrul vedeta acestui sezon

Ce culori purtam in 2010- albastrul vedeta acestui sezon

aDesignerii vestimentari spanioli s-au gandit de pe acum la culorile si modelele rochiilor destinate celor care vor participa la nunti in 2010 in calitate de invitate. Este imposibil sa nu iti fie ceva pe plac!

Afla mai multe despre:
culori , nunta , tendinte
Degradeurile multicolore, in tendinte!
Pantofi la moda in sezonul toamna-iarna 2009/2010!
Ai purta imprimeuri tribale?
Fashion trend: influente indiene

Ultimele tendinte in materie de hairstyle: se poarta fluid si lucios!
Paleta de culori este suficient de diversificata, astfel incat iti vei gasi cu usurinta rochia in care sa te simti bine, potrivita personalitatii tale, dar si evenimetului fericit la care urmeaza sa participi.
Alege!

aCulori calde: nuante de foc (rosu), portocaliu si coral

Gama de movuri: lila, violet, purpura, burgundia – se potrivesc mai ales brunetelor si sunt potrivite in orice sezon.

Nuante metalice de auriu si argintiu, pastelate, care dau senzartia ca sunt patinate de vreme, unele dintre ele apropiate culoarea pielii.

Albastru va fi culoarea vedeta – de la cobalt stralucitor sau albastru marin, la azuriu, albastru petrol sau intunecat ca noaptea.

Negrul continua sa fie preferat pentru evenimentele speciale care au loc nopatea, in special catifea cu aplicatii de paiete. Pentru zi, se combina negrul se combina cu alb: buline, dungi sau flori.

Lacoste,  Erdem,  Alberta Feretti au folosit in colectiile lor culorile pastelate, in timp ce Christian Lacroix, Pollini opteaza pentru Warm Olive.

Leave a Reply