Cate fete au femeile

Cate fete au femeile

1Copila din tineSexy Wallpapers Poze Walpaper Femei Perverse

Copiilor li se iarta tot, nu? Deci, daca faci pe copila inocenta, nu va mai avea inima sa te mustre de una, de alta. Incearca un accent sasait de Tweety.
2 Conasule, vrei o fata?

Iti trebuie si o fata mai… vulgara sau macar indrazneata, pentru serile in care da semne de plictiseala avansata. Stii ce ai de facut, da?

3 Ce sa-ti dea mamica?

Barbatii se maturizeaza mai greu. Din fericire! De ce? Pentru ca daca sunt niste copii mai mari au nevoie si de niste “mame” mai tinere. Poarta-i de grija, rasfata-l si ii vei fi si mai indispensabila!

4 Business girl

Sa fim seriosi, ce barbat nu si-ar dori sa se laude ca iubita lui e o femeie de afaceri de succes? Incepe prin a adopta un look de succes (deux picce sexy, pantofi cu to cui).

5 Delicata ca o floare

E o “atitudine” care se cere uneori, pentru ca trebuie sa-l lasi sa se simta barbat. Situatia perfecta: “Hai sa mergem la piata, ca nu pot sa car singura.”

6 Bubulina gospodina

Nu-i o fericire sa stai in bucatarie, dar va fi o incantare pentru el sa descopere ca gatesti “aproape ca la mama acasa”. Asa ca ori inveti sa gatesti, ori platesti pe cineva (fara sa stie el, normal)!

7 Inaccesibila

Prezinta-i “oferta”, apoi spune-i ca nu-i “de vanzare”. Profita de orice invitatie la party ca sa te imbraci cat poti tu de sexy.

8 Sport lover

Daca iti lipseste cu desavarsire dorinta de a practica vreun sport, mobilizeaza-te! Ia-ti macar o bicicleta, sau invata sa joci biliard. Daca reusesti sa-l si bati, i-ai castigat admiratia definitiv!

9 Instalatorul Gica

Nu e nevoie sa stii sa schimbi instalatia electrica in toata casa, dar sa bati un cui sau sa faci masa din bucatarie sa nu mai stea cas trebuie sa poti! Va aprecia faptul ca nu l-ai asteptat pe el s-o faca.

Pages: 1 2

Leave a Reply