Cat sunteti de apropiati?

Cat sunteti de apropiati?

Ii lasi suficient de multa libertate iubitului tau sau va sufocati unul pe altul? Evita sa fii la extreme si incearca sa mentii un echilibru pentru ca relatia voastra sa functioneze.

Depinde in care din urmatoarele situatii va aflati pentru a va putea da seama pe ce latura sunteti:

O prietena te cheama dupa scoala la o tura de shopping, dar tu trebuia sa te vezi cu prietenul tau ca de obicei, ce faci?

Cat de multe stii despre fosta lui prietena?

Trebuia sa mergeti la film, dar a intervenit altceva. Ce faci?

Cand va plimbati prin parc impreuna de mana, toata lumea se uita dupa voi, pentru ca pareti foarte fericiti.

Va alintati cu diverse nume, doar numai cand sunteti doar voi doi?

In functie de cum iti raspunzi la urmatoarele intrebari te afli in urmatoarea categorie de persoane:

Tu reusesti sa mentii un echilibru intre apropiere si distanta. Iti place sa petreci timp cu iubitul tau, dar ai nevoie si de prieteni. Felicitari, dar daca vrei ca relatie voastra sa fie si mai intensa, va trebui sa creezi mici amintiri comune, care sa reziste de-a lungul timpului.

Tu vrei sa faci absolut totul impreuna cu iubitul tau, convinsa fiind, ca dragostea adevarata inseamna ca nu te poti simti fericita si completa decat alaturi de partener. Insa fiecare om sau relatie are nevoie de stimuli noi pentru a se dezvolta. Incearca sa ai pareri si preferinte proprii, sa te asiguri ca el stie cum simti tu si ce anume iti place- lucrurile astea intaresc o relatie. Mergeti mai mult pe calitate decat pe cantitate.

E posibil ca prietenul tau sa se simta neglijat de tine de multe ori? Pentru ca petreci prea mult timp cu alti prieteni sau prietene? Pacat, inseamna ca va lipseste acea caldura tipica oricarei relatii adevarate. Descopera placerea de a face lucruri impreuna si de a te bucura de ele alaturi de fiinta iubita.

Leave a Reply